Ренійська лікарня отримала пересувний рентген-апарат

0 коментарів 23733 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Сьогодні, 6 вересня, відповідно до наказу Міністерства охорони здоров’я України, вісім закладів охорони здоров’я Одеської області отримали пересувні рентгенівські діагностичні апарати «Mobile X-ray MobiEye 700». Серед них – Ренійська лікарня. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на Одеську воєнну адміністрацію.


На разі триває встановлення та введення апаратів до експлуатації, після чого обладнання будуть використовувати для діагностики стану здоров’я пацієнтів.

«Наявність нових пересувних рентген-апаратів дозволить покращити надання медичної допомоги пацієнтам, які цього потребують”, – запевняє директор Департаменту охорони здоров’я Одеської ОВА Наталія Одарій-Захар‘єва.

Окрім Ренійської лікарні, встановлення обладнання триває в Ширяївській та Кодимській міській лікарнях. Також це сучасне обладнання отримали Одеська обласна психіатрична лікарня № 2, Великомихайлівська багатопрофільна лікарня, Одеський обласний медичний центр психічного здоров’я, Одеський обласний клінічний медичний центр та Одеський обласний очний шпиталь інвалідів війни.

Ренійська лікарня отримала пересувний рентген-апарат

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x