Путін після мобілізації хоче кинути війська на Харків та Одесу, але шансiв на успiх в них нема, – Bloomberg

4 коментаря 19656 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Путін все ще не відмовляється від планів захопити бiльшу частину України, зокрема після мобілізації вiн планує кинути сили на “взяття” Харковав та Одеси, незважаючи на те, що шанси на досягнення цієї мети здаються дедалі більш примарними. Про це пише Bloomberg із посиланням на чиновників та джерела, близькі до Кремля.


Джерела агентства у Кремлі переконані, що після оголошеної мобілізації Росія зможе повернути собі ініціативу на полі бою, просунутися вглиб України та захопити кілька великих міст, серед яких Харків та Одеса.

Співрозмовники Bloomberg вважають, що це залишить від України лише частину довоєнної території. Хоча це здається неправдоподібним, враховуючи нещодавні успіхи Києва на полі бою, російські чиновники впевнені, що їхні сили зможуть завести Україну в глухий кут і домогтися якогось врегулювання, яке підтвердить хоча б частину їхніх досягнень.

При цьому Bloomberg зазначає, що малоймовірно, що 300 тисяч погано навчених та невмотивованих мобілізованих солдатів зможуть змінити ситуацію на полі бою.

Військові аналітики кажуть, що їх, мабуть, буде достатньо лише для того, щоб уповільнити просування України.

guest

4 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
рубль
рубль
1 год назад

Давайце быстрее, родненькия, я все чашуся – не мааагууу :)))) Не переживайте, у меня есть для ваших дыроч0к тампоны!!! И на ваши умные головешки – панталоны :))))

рубль
рубль
1 год назад

:)))))))) лучше Барвинок читайте, нежели хуйню гомосакскую репостить:)))))))) Барвинок посерьезней журнал будет, чем этот, как его там, мать ему – блЮмберг!:)))) Чертуганы – вы обосцанные:)))))

каяма
каяма
1 год назад

Чертунаны, покупайте вазелин. Он пока – ещё есть, в свободной продаже. Очень рекомендую. Блумберг обманул вас, рогатых.

каяма
каяма
1 год назад

Ой, не успело я его купиць, а ну подождите, бендерыыыы!!!

4
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x