Мешканця Криничненської громади притягнуть до кримінальної відповідальності за ухилення від призову

0 коментарів 33021 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Мешканець Криничненської громади, що перебував на обліку, як військовозобов’язаний, за результатами медичного огляду, був визнаний придатним до військової служби та отримав повістку про необхідність прибуття для відправки до ЗСУ. Проте у зазначені терміни чоловік не з’явився до Болградського територіального центру комплектування та соціальної підтримки. Про це повідомили у Болградській районній адміністрації.


У зв’язку з неявкою Болградським РТЦК та СП документи щодо його ухилення від військової служби були передані до районного відділу Національної поліції та СБУ.
“За даним фактом стосовно даної особи порушено кримінальне провадження за ст. 336 Кримінального кодексу України «Ухилення від призову на військову службу під час мобілізації, на особливий період, на військову службу за призовом осіб із числа резервістів в особливий період»., – йдеться у повідомленні.
Санкції цієї статті передбачають відповідальність – позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років.
“На жаль такі випадки непоодинокі, а тому звертаємо вашу увагу, що такі покарання будуть стосуватися кожного ухилянта”, – констатували у РВА.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x