Мешканець Вилкове, який привласнив гранату і наркотики, сяде у в’язницю

0 коментарів 25407 перегляд

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Кілійський районний суд ухвалив рішення відносно мешканця міста Вилкове, в оселі якого правоохоронці виявили бойову ручну гранату та наркотичну рослину канабіс. З пояснень власника, він заборонені речі випадково знайшов у квітні 2021 року та сховав у себе вдома. Сталося це під час слідства за звинуваченням його у крадіжці. Що вирішила Феміда, розповість “Бессарабія INFORM” з посиланням на вирок Кілійського районного суду. 


Обвинуваченню вдалося встановити, що корпус гранати РГД-5  та запал від неї  підозрюваний підібрав на пустирі біля багатоквартирної будівлі по вулиці Татарбунарського Повстання, після чого, усвідомлюючи, що це заборонено Законом, переніс до свого житла.

За кілька днів у смітті біля під’їзду одного з багатоквартирних будинків він знайшов пачку від цигарок, всередині якої виявилась заборонена в Україні наркотична речовина – канабіс. “Травку” він також приховав у себе в дома.

Протизаконне майно чоловіка виявили правоохоронці під час обшуку його житла у справі відносно вчинення ним крадіжки. На додачу в його оселі було знайдено саморобний пристрій для вживання наркотиків з канабісом усередині.

Під час суду свою провину звинувачений визнав, але від надання показів відмовився.

На підставі зібраних правоохоронцями доказів про зберігання вибухонебезпечної зброї та наркотиків суд засудив чоловіка до чотирьох років тюрми. До цього він отримав дворічний умовний термін за скоєння крадіжки. Через те, що про інший злочин стало відомо вже під час розгляду першої справи, терміни не сумували. Під варту звинуваченого взяли у залі засідань.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x