В РФ створюють структуру для дискредитації Зеленського перед Заходом, – ГУР

0 коментарів 21438 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


У Росії готується інформаційна акція щодо дискредитації президента України Володимира Зеленського. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України.


“Адміністрація президента РФ погодила створення нової структури, афілійованої з російськими спецслужбами. Її головним завданням стане втілення інформаційної акції, спрямованої на дискредитацію президента України Володимира Зеленського в країнах Західної Європи”, — пише пресслужба ГУР.

Як уточнюється, російські провокатори мають намір запустити фейковий сайт вигаданого “Фонду Зеленського”. На цій інтернет-платформі з’являться пропозиції для іноземних громадян та установ, щоб вони приєдналися до його “роботи”. У ГУР пояснюють, що вся структура розвиватиметься за принципом “мережевого маркетингу”.

“Планується створення і подальша публікація асортиментної лінійки Фонду та реєстрація його на торгових майданчиках Європи. Це, на думку організаторів, дозволить активно розповсюджувати зазначену інформацію у європейському медіапросторі”, — наголошують розвідники.

Станом на 10 серпня підготовчі роботи із запуску проєкту було завершено. Зокрема, вже створено сайт “фонду”, для розповсюдження в соціальних мережах підготовлено фейкові скріншоти нібито публікацій відомих ЗМІ про створення “фонду”. До того ж, росіяни вже сформували свою базу так званих “мережевих лідерів” і блогерів для поширення матеріалів.

Запуск проєкту, що дискредитує Зеленського, і роботу з його широкого медійного розкручування намічено на найближчі дні.

ГУР закликав міжнародну громадськість не піддаватися на провокацію та отримувати всю інформацію лише з перевірених українських джерел.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x