В мережі з’явилося відео вибуху міни на пляжі в Затоці, в результаті якого загинули люди

2 коментаря 33939 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


У мережі з’явилося відео вчорашнього інциденту в Затоці, де під час купання в морі, внаслідок підриву міни, загинули двоє людей.


За попередніми даними, група чоловіків, ігноруючи обмеження щодо відвідування узбережжя та купання у прибережних водах, нехтуючи попереджувальними знаками, влаштувала відпочинок із купанням на одному з пляжів.

“Під час плавання від вибуху на невідомому вибуховому пристрої двоє загинули на місці, один отримав поранення. На місці події працюють фахівці швидкої допомоги, вибухотехніки, слідчо-оперативна група”, – повідомили в оперативному командуванні “Південь”.

На відео видно, як кілька людей перебувають на пляжі, при цьому деякі ризикнули зайти у воду. Раптом, несподівано лунає вибух у море, вода б’є фонтаном, а люди в паніці розбігаються.

guest

2 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Cварог
Cварог
1 год назад

Очень похоже,что сработал таймер самоуничтожения мины… Но на старых морских минах его не было изначально ! Это современное международное требование… Но если бы мину просто сорвало,и она плавала,то людей бы там и близко бы не было ! Очень похоже на ,,очередные проделки Путина,, …

Да!
Да!
1 год назад

Да, как я предполагал!!! Специально не стал включать ник “Сварог” в традиционное объявление-напоминание!!! И вот оно: Синдбадша выдало новую какульку именно под сим ником, причем как часто бывает – под новостью с погибшими – рублядь же так “любит” жителей страны в целом и региона в частности…

2
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x