Росія готує оборонно-промисловий комплекс до тривалої війни – ISW

4 коментаря 22437 перегляд

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Росія намагається перелаштувати оборонно-промисловий комплекс для ведення тривалої війни в Україні. Про це йдеться у щоденному зведенні Інституту вивчення війни (ISW).


Головне управління розвідки Міноборони України поінформувало, що на початку серпня Москва ініціювала “промислову мобілізацію” оборонних підприємств та заборонила деяким співробітникам і всьому керівництву “Ростеху” брати відпустки.

Військово-промислова комісія РФ під головуванням Путіна готується до початку вересня змінити програму держоборонзамовлення та збільшити видатки на 600-700 млрд рублів (близько 10 млрд доларів).

Тим часом міністр оборони РФ Шойгу, ймовірно, 12 серпня відвідав завод “Уралвагонзавод”, що є найбільшим виробником танків у Росії. Зазначається, що у цього підприємства виникли фінансові проблеми через санкції та невиконання державних контрактних зобов’язань.

“Якщо це правда, візит Шойгу може свідчити про те, що кремль намагається відновити або розширити роботу військово-промислового комплексу”, – пояснили в ISW.

guest

4 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
рубль
рубль
1 год назад

Умеют работать. ( правда – не так , как при Дмитрие Федоровиче Устинове – в условиях тотальной эвакуации) Однако, умеют и главное, могут. В отличии, от некоторых :))))))))) :- « запад – нам поможет!»:)))

рубль
рубль
1 год назад

разве посещение завода, даже министром обороны, может вообще, о чем то « свидетельствовать»?:))))))
А , вот Т – 14 , «Армата», хороший, революционный танк! – вот это то, свидетельствует, ой, как о многом! Как там дела, с танкостроением, на легиндарном Харьковском тракторном заводе??? – вот это, как раз, свидетельствует и в полной мере, об очень и очень многом!!!

рупия
рупия
1 год назад

Армата – ет та, которая на однажды на “День победы” zaглохла, ха-ха-ха!!!

ФCБ (отдел рублeвых петушков и петушар)
ФCБ (отдел рублeвых петушков и петушар)
1 год назад

рублядь, пиши хотя бы грамотнее, а то так точно никогда с пuсюнной минималки не слеzeшь!

4
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x