Пропаганда Кремля поступово почне готувати громадян до поразки в Україні, – експерт

3 коментаря 19359 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


У Росії пропаганда Кремля поступово почне готувати громадян до поразки в Україні і повернення окупованого Крим. Про це 18 серпня в ефірі “FreeДом” заявив військовий експерт Олег Жданов.


“Росія тепер буде поступово готувати своє суспільство, тому що в РФ править пропаганда, навіть не Путін, до того, що в Криму диверсанти. Вони будуть робити це поступово і заздалегідь”, – зазначає Жданов.

За його словами, Росії більше нічим лякати Україну і світ, тому залишається тільки готувати своє суспільство до поразки.

“Росія вже використовувала всі козирі. Навіть ядерний шантаж не тільки нас, а й світової спільноти, все одно, він не діє. Ну чим вони ще нас можуть налякати? Ракетним ударом- ні, ми не боїмося, ми знаємо, що це і знаємо, як з ним боротися. Електростанція (ЗАЕС- ред.) – вони отримали абсолютно зворотну реакцію – понад 40 країн, плюс країни ЄС поклали всю відповідальність на Росію. А по-друге, ніхто не злякався – всі вимагають демілітаризацій території станції“, – пояснив експерт.

guest

3 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Анонимно
Анонимно
1 год назад

А поподробнее можно о подготовке России к поражению и о возложении ответственности по заэс на Россию?? Или опять пустое блаблабла? И уж точно, далеко не все козыри вам эта страна показала. Жданов всего лишь признал, что он этих козырей просто не знает… А Россия ещё толком и не начинала.

Анонимно
Анонимно
1 год назад

Ответственности по заэс.

Синдбадша не рублядь, хи-хи-хи-хи-хи
Синдбадша не рублядь, хи-хи-хи-хи-хи
1 год назад

Онанимная рублядь, у тебя грубая ошибка в первой букве названия страны, которая… не начинала!!! 😀 😉 Ответственности не оберешься :/

3
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x