На Одещині затримали групу грабіжників з базуванням на СТО, які жорстоко катували своїх жертв

0 коментарів 32616 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Поліцейські затримали членів злочинного угрупування, які обґрунтовано підозрюються у щонайменше чотирьох розбійних нападах на приватні будинки з жорстоким катуванням господарів. Лігво злочинців базувалося на станції технічного обслуговування в Одеському районі Одеси, яким молодів один з підозрюваних. Про це “Бессарабії INFORM” повідомили в головному управлінні Національної поліції регіона.


Встановлено, що до злочинів причетні п’ятеро мешканців Одеського района віком від 37 до 53 років. Кожен з них вже має судимості за майнові злочини.

Діяли спільники за одним і тим самим сценарієм – проникали до житлових будинків шляхом віджиму металопластикових вікон, погрожували господарям зброєю, зв’язували мотузками, одягали на голови наволочки, нещадно били, допоки постраждалі не віддавали гроші та ювелірні вироби.

Викрили та затримали їх оперативники управління карного розшуку ГУНП в Одеській області за силової підтримки спецпідрозділу «КОРД». Під час проведення санкціонованих заходів у фігурантів поліцейські вилучили золоті прикраси та банківські картки, що належали потерпілим, мобільні телефони, балаклави, чорний формений одяг без розпізнавальних знаків, пластикові хомути, клейкі стрічки, балончики сльозогінної дії, пістолет невідомого походження, гранату типу «Ф-1» та інші речі, які свідчать про причетність до злочинів. Наразі затриманих тримають під вартою.

Чоловікам загрожує позбавлення волі на строк від восьми до п’ятнадцяти років із конфіскацією майна.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x