Між Білгород-Дністровським та Овідіополем в тестовому режимі почав курсувати пасажирський катер

2 коментаря 36045 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Сьогодні між Білгород-Дністровським та Овідіополем в тестовому режимі почав курсувати пасажирський катер.


За словами міського голови Аккермана Віталія Граждана, коли буде здійснюватися перевезення пасажирів, ще остаточно не вирішено, но він запевняє, що це буде дуже скоро.

За даними сайту Альтернатива, водне сполучення через Дністровський лиман між Овідіополем та Білгород-Дністровським може бути запущено наступного тижня. При цьому вартість проїзду буде коштувати 100 грн з людини, а час у дорозі складе 30 хвилин. За один рейс скористатися послугами катера зможуть до 54 людей.

Нагадаємо, через зруйнований міст в Затоці жителі Білгород-Дністровського та деяких сіл вимушені добиратися до Одеси через Паланку.

guest

2 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Нино
Нино
1 год назад

Даже цікаво!. Навіщо потрібен цей рейс.
Друге: Напередодні, Марченко спілкувався с Гражданом, також , згідно опублікування новин , Марченко засвітився на полях аграрія Юрескул, а пізніше новини звітували, що аграрія Вадатурський загинув у власному будинку. Та Вадатурського син вважає, що це навмисно. А на 7 серпня Граждан с Марченко звітує про перший рейс швидкого катера , який був у власності компанії Небулон, власником якої і був Вадатурський!(?)

рубль
рубль
1 год назад

Синдбадша, гугл-переводчик в зубы, не филонить, а то не дам… рубля!

2
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x