Міністерству оборони України не відома причина вибухів та пожежі на території аеродрому “Саки”, але у Криму оголосили жовтий рівень небезпеки

0 коментарів 34992 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Міністерству оборони України не відома причина вибухів та пожежі на території аеродрому “Саки” поблизу Новофедорівки в окупованому Росією Криму. Про це заявили в відомстві.


Щодо пожежі на території аеродрому “Саки” в районі населеного пункту Новофедорівка у тимчасово окупованому Росією Криму. Міноборони України не може встановити причину займання, однак вкотре нагадує про правила пожежної безпеки та заборону куріння у невстановлених місцях. Факт пожежі може бути використаний країною-терористом в інформаційній війні. Не виключаємо, що окупанти “випадково” знайдуть якісь характерні “шеврон”, “візитівку” чи навіть “ДНК” – підкреслили в Міноборони.

Міноборони закликало зберігати спокій та вірити Збройним Силам України.

У той же час в мережі уже публікують наслідки потужних вибухів.

На одному із кадрів видно пошкоджені будинки в тимчасово окупованому Криму. Відео записували із пожежного автомобіля. Автор говорить, що вибухи були настільки потужними, що у будинках за кілометр від епіцентру займання повилітали вікна.

Також у мережі опублікували відео із залишками російського літака. Він добряче обгорів через вибухи. На короткому відео добре видно повністю згорілий літак Су-24, праворуч від нього можна розгледіти залишки ще одного літака.

На аеродромі базується 43-й винищувальний авіаційний полк ПКС ЗС РФ. Там розміщувались літаки Су-24М, Су-30СМ та Су-33. Відразу після інциденту у міністерстві оборони росії заявили, що «на аеродромі ніхто не постраждав, авіаційна техніка не пошкоджена».

В той же час в окупованому Росією Криму оголосили високий (жовтий) рівень терористичної небезпеки до Дня незалежності України. Так званий “голова Криму” Сергій Аксьонов заявив, що в Криму з 9 серпня до 24 серпня діятиме високий (“жовтий”) рівень терористичної небезпеки у низці районів та на стратегічних об’єктах.

З'явилось відео з наслідками удару по авіабазі у Новофедорівці

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x