Мерія Рені переїхала в будівлю нової поліклініки

0 коментарів 39771 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Ренійська міська рада змінила свою адресу: міський голова Ігор Плехов та весь апарат виконкому міськради переїхали до будівлі по вулиці Соборній, яка знаходиться біля міської лікарні та будувалася під районну поліклініку.


Про це повідомляє видання “Рені-Одеса”.

Будівля поліклініки проектувалася і будувалася три десятки років, і за цей період багато чого змінилося: скоротилося населення колишнього Ренійського району, було проведено медичну реформу, коли спеціалізована медична допомога надається вже в опорних лікарнях Ізмаїла.

Про те, що Ренійській міській лікарні ще одна чотириповерхова будівля не потрібна, йдеться не перший рік. До того ж, це додаткове фінансове навантаження на місцевий бюджет.

“Я давно хотів, щоб усі структури органів влади та місцевого самоврядування були в одному місці, бо це дуже зручно кожному мешканцю. Коли служби розташовуються у різних будинках територією міста, людина бігає від одного чиновника до іншого. А тут буде чітко: прийшов і вирішив усі питання”, — прокоментував новосілля міський голова Ігор Плехов.

Чи не буде у районі міської лікарні транспортного колапсу? Адже й до переселення міськради тут, біля медустанови та магазину «Вертута» було чимало транспорту. Відповідаючи на це питання, Ігор Плехов повідомив, що буде організовано додаткову стоянку для службових автомобілів із заїздом з боку вулиці Дунайської, благо територія для цього є.

Поки що в новій будівлі зайняті лише два поверхи. На першому — приймальня, кабінет міського голови, його заступників, юристи, відділ організаційно-кадрової роботи (саме тут, зокрема, реєструють усі листи та звернення громадян), сектор соціального захисту населення. Як пояснив зав. сектором соціального захисту населення Денис Колпаков, це зроблено для того, щоб громадяни похилого віку або люди з інвалідністю могли безперешкодно отримати консультації фахівців.

ЦНАП (Центр надання адміністративних послуг) знаходиться на другому поверсі, у кабінетах №30 та №32. При цьому, як повідомив начальник ЦНАП Валентин Котляренко, цей відділ працює з 9.00 до 18.00 без перерви на обід.

Щодо управління соціального захисту , то воно, як і раніше, залишається за адресою: вул. Віорела Дулогу, 14 (біля музичної школи).

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x