Мама з 7-літньою донькою з Болградського району потрапили під колеса вантажівки при в’їзді в Одесу. Жінка померла в лікарні

2 коментаря 35100 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


При в’їзді в Одесу на Київському шосе вчора сталася аварія, в якій постраждали мати та її маленька дитина, які є жітельками Болградського району. 


Поліцейськими встановлено, що 37-річний водій автомобіля «Volvo» наїхав на жінку віком 33-х та дитину семи років, коли вони перетинали проїжджу частину дороги на перехресті.

Потерпілих забрала «швидка». Травми, отримані жінкою виявилися смертельними, вона померла в лікарні. В її доньки черепно-мозкова травма та забійні рани, вона перебуває на стаціонарному лікуванні в медичному закладі.

Водія перевірили на вміст алкоголю в організмі – він був тверезий. Поліцейські розпочали провадження за частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Для встановлення всіх обставин події буде проведена низка експертиз.

Відмітимо, що вчора в Телеграм каналах з’явилася інформація, що на Кіївській трасі в Одесі вантажівка збила жінку з дитиною, які намагалися перебігти дорогу в невстановленному місці.

guest

2 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
прокурор
прокурор
1 год назад

что за идиотизм!!! почему виноват водитель!!!!! разве он нарушил правила дорожного движения!!! из-за какой-то дуры теперь мужику гембель на всю жизнь

^
^
1 год назад

Хм, а “прокурор” тут не “адвокат” рублевый, недавно основательно затравленный, случайно?

2
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x