Ердоган знову запропонував Путіну провести зустріч із Зеленським у Туреччині

3 коментаря 33102 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган заявив, що запропонував президенту РФ Путіну провести зустріч з Володимиром Зеленським.


“Незважаючи на труднощі на місцях, я також твердо переконаний у тому, що українська криза буде врегульована за столом перемовин. Я ще раз нагадав пану Путіну, що ми можемо провести його зустріч з паном Зеленським. Ми продовжуватимемо розвивати наш діалог з нашим чорноморським сусідом, Росією, у всіх галузях, щоб зробити свій внесок у регіональний і глобальний мир. Я благаю Бога, щоб наші зустрічі в Сочі були корисними для нашого регіону, особливо для Туреччини та Росії”, – сказав Ердоган журналістам у літаку після повернення з Сочі.

Напередодні в Сочі відбулася зустріч президентів РФ і Туреччини. Переговори президентів тривали трохи більше як чотири години.

За інформацією Bloomberg, Путін розглядає президента Туреччини як потенційного посередника в мирних переговорах із Україною.

Також перед зустріччю західні ЗМІ з посиланням на свої джерела повідомляли, що Путін збирається просити Ердогана допомогти РФ обходити санкції Заходу в енергетичному й фінансовому секторах.

guest

3 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Дима
Дима
1 год назад

Известно, что Алина Кабаева живёт в Турции и что Хуйло её навещает. Хотят пригласить Зелю на чай, возможно без полония.. Ахахахахх!!

рубль
рубль
1 год назад

:)))))))))))))))))))

Синдбад
Синдбад
1 год назад

Опять zаветным рублем дразните? Ну ничего, я вам еще покажу, как Василий Бех… нет Бых… нет – Быков – булькать умеет, почти как я, набрав za щеку пюсюнов!

3
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x