Проста логіка: Подоляк відповів, що треба Україні для пришвидшення своєї перемоги у війні

0 коментарів 32211 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Україна, для пришвидшення своєї перемоги у війні з Росією, має отримати від союзників далекобійні ракети до HIMARS. Це також зменшить втрати серед мирного населення та знизить тиск РФ на Європу. Про це повідомляє радник глави Офісу президента Михайло Подоляк у Twitter.


“Проста логіка: що далі летітимуть ракети HIMARS (100+ кілометрів), то швидше закінчиться війна. Менше втрат серед мирного населення, менший економічний тиск на Європу, менше російського міграційного та продовольчого шантажу. HIMARS – чудовий “вимикач” російської пихи…”, – зазначив Подоляк.

Що кажуть про це союзники

Нагадаємо, нещодавно радник президента США Джейк Салліван заявив, що Вашингтон ще не готовий постачати Україні ракети великої дальності ATACMS до HIMARS. Такою є позиція американського президента Джо Байдена.

При цьому, після ракетного удару росіян по порту в Одесі в Конгресі США закликали надати Україні далекобійні ракети HIMARS.

Варто зазначити, що наприкінці червня в Україну прибули перші HIMARS. Згодом у Пентагоні заявили, що РСЗВ істотно впливають на війну. Наразі ЗСУ мають на своєму озброєнні ракети дальністю до 80 км.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x