Поліція спростовує звинувачення “деяких ЗМІ” стосовно підміни винуватця аварії в Кілії

3 коментаря 52002 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В Кілії в ніч з 9 на 10 липня сталося смертельне ДТП, під час якого загинув 31-річний місцевий мешканець. Кермував транспортним засобом 66-річний містянин, який, з його слів, не встиг уникнути аварії через те, що загиблий раптово опинився на дорозі. Пенсіонер викликав поліцію і зачекав на неї на місці. За словами поліцейських, кермувальник одразу здав аналізи у медзакладі, які підтвердили його тверезість. За слідство взялися слідчі по розслідуванню дорожньо-транспортних пригод спеціалізованого відділу слідчого управління ГУНП в Одеській області, однак через якийсь час в ЗМІ почали розповсюджувати інформацію, нібито потерпілого збив не той, хто проходить у справі, а його зять, якого тесть наче намагається вберегти від кримінальної відповідальності. Правоохоронці ці плітки спростовують, передає “Бесарабія INFORM”. 


Як повідомлялося раніше, відомості про аварію слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили смерть потерпілого) Кримінального кодексу України.

Правоохоронцями встановлено, що в ніч з 9 на 10 липня 66-річний місцевий житель, прямуючи на автомобілі Kia Sorento з сільськогосподарського підприємства додому, збив на вулиці Київській 31-річного співмістянина. Від отриманих травм потерпілий загинув на місці. Водія невідкладно направили до лікувального закладу для проходження медичного огляду на наявність алкоголю в організмі, за результатами якого ознак сп’яніння виявлено не було.

Під час проведення слідчих дій поліцейські встановили, що аварія сталася неподалік подвір’я, де загиблий святкував день народження у знайомих, і де всі гості вживали алкогольні напої. Під час свята відбувся незначний побутовий конфлікт, після чого потерпілий пішов додому. По дорозі відбувся наїзд на нього автомобілем Kia.

Деякі ЗМІ поширюють інформацію, що нібито місцеві правоохоронці приховують справжнього винуватця дорожньо-транспортної пригоди, і що її скоїв зять пенсіонера.

На місці події поліцейські зафіксували сліди гальмування автомобіля, волочіння тіла, інші сліди ДТП, свідчення громадян, вилучили транспортні засоби Kia Sorento зі слідами біологічного походження та потертостями й для перевірки тверджень ЗМІ – Volkswagen Touareg, що належить родичеві 66-річного чоловіка. Окрім того, вилучено запис з камер відеоспостереження, на якому зафіксовано напрямок руху автомобіля Кіа з сільськогосподарського підприємства в напряму місця проживання водія.

В ході слідства призначено судові автотехнічну, транспортно-трасологічні, судово-медичну, криміналістичну (одягу та взуття) експертизи, також проведено ряд слідчих дій.

“Наразі жодних підстав вважати, що до зазначеної ДТП причетний будь-який інший транспортний засіб, який не був зафіксований на місці ДТП, а також інший водій, в органів досудового розслідування немає”, – коментують у поліції.

Досудове розслідування триває, справа знаходиться на контролі у керівництва обласної поліції.

Поліція спростовує звинувачення "деяких ЗМІ" стосовно підміни винуватця аварії в Кілії

Поліція спростовує звинувачення "деяких ЗМІ" стосовно підміни винуватця аварії в Кілії

guest

3 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Александр
Александр
1 год назад

А почему тогда машина целая, после такого удара там передка вообще не должно быть!

Синдбад
Синдбад
1 год назад

Как и почему решили,что эта машина сбила? Кто то успел записать номер? Какая то мутная история… Хотя и погибший- далеко не ангел, и фактически сам виноват на все 100% …

Синдбад
Синдбад
1 год назад

Но я конечно сосу писюны не только ватникам, хотя Диме не нравится, ну и пусть ходит к своим шлюхам, дурачок патриотичный. А я продолжу на ZЛО врагам, и даже такой страшный и важный автомобиль не остановит меня, даже если присобачить к нему еще и кенгурятник с пиками…

3
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x