Революция. День 16-ый. Хроника (фото)

3 коментаря 48573 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


16.12.2013 16:48 _ Демократичний Альянс:
“66, Коля, чао!” – кажуть Азарову люди на Євромайдані в Києві.
Революция. День 16-ый. Хроника (фото)
16.12.2013 16:19 _ Oleksandr Arhat :

Підписання Харківських угод теж ніхто не анонсував.Тоді Янукович і Медведєв мали разом авіазавод просто подивитися.


16.12.2013 16:17 _ Batkivshchyna:

Кадрові питання за наслідками звірячого побиття мирних мітингувальників розглядатимуться після Нового року, – заявляють в Партії регіонів.

16.12.2013 16:01 _ Вільний Київ:

Как добраться на Майдан, если закрыто метро #евромайдан #євромайдан #бімба

Революция. День 16-ый. Хроника (фото)
15:01  Корнацький заявляє, що Круглову підкинули до 5 тисяч голосів.

14:57  КМДА знову збирається застосувати “комунальників” проти #Євромайдан‘а? КМДА вимагає через суд звільнення центральної частини міста на вулицях і тротуарах.

Відповідну повістку до Печерського суду Києва отримав київський осередок партії Батьківщина.

16.12.2013 14:57 _ Volodymyr Ariev:

Революция. День 16-ый. Хроника (фото) Volodymyr Ariev

Враження, що для генпрокуратури “Банду – геть!” – заклик до повалення державного ладу.

 16.12.2013 14:42 _ УП: Ура! Кияни зустрінуть Новий рік з прикрашеною “майданівцями” ялинкою

Центральну ялинку в Києві цього року не встановлюватимуть. Таке рішення було прийнято керівництвом Київської міської державної адміністрації у зв’язку з подіями, що відбуваються в центральній частині міста. Як зазначила директор Департаменту культури КМДА Світлана Зоріна у столиці немає альтернативних місць, які технічно для цього пристосовані. Разом із тим, вона наголосила, що новорічні красуні будуть встановлені в усіх районах столиці, а святковий настрій киянам та гостям міста додаватимуть заплановані районними держадміністраціями різноманітні заходи.

16.12.2013 14:31 _ УП:

Попова викликали на допит на сьогодні на 12 годину до ГПУ. Поки не відомо, чи завершився він.

16.12.2013 14:28 _ ЄвроМайдан:
#ЄвроМайдан “Мустафу Найема викликають на допит в Генпрокуратуру.”
ЄвроМайдан наполегливо радить Генпрокуратурі поводитись чемно!
16.12.2013 14:22 _ УП:

Клюєва досі не викликали на допит. Він йде до ГПУ за власним бажанням… от такі справи.

16.12.2013 14:20 _ УП:

Голова МЗС Швеції: Якщо Янукович дасть сигнал, зможемо підписати угоду у п’ятницю.

16.12.2013 14:18 _ Peter Shuklinov:

МВД узаконило термин “АНТИМАЙДАН”. Проплаченное собрание ПР на Европлощади так и назвали.

Революция. День 16-ый. Хроника (фото)
16.12.2013 14:12 _ Svyatoslav Vakarchuk:

Я люблю європейське кіно, американський блюз і російську класичну літературу. І я не хочу вибирати. Я люблю Україну.

16.12.2013 14:01 _ УП:

Секретар РНБО Клюєв має намір прийти до Генпрокуратури й відповісти на всі запитання.

16.12.2013 13:56 _ Volodymyr Ariev :
Мав розмову з одним регіоналом. У них на фракції вранці було зовсім не так “красиво”, як розповідають їхні офіційні балакуни. Навпаки – Азарову вилили все що накопичилося. Ситуація поволі змінюється. Нам треба стояти!
16.12.2013 13:55 _ Iryna Gerashchenko:

Революция. День 16-ый. Хроника (фото) Iryna Gerashchenko

Направила депутатський запит на ім’я спікера Рибака з вимогою пояснити, чому останні тижні до приміщення ВР не допускають помічників- консультантів народних депутатів Украіни. При цьому охорона посилається на УСНЕ розпорядження керівника секретаріату Зайчука. Це для мене новина, що Зайчук керує ВР): немає жодноі норми регламенту і положення про роботу помічників- консультантів, яка б дозволяла керівнику секретаріату таке самоуправство. Розцінюю ці діі Зайчука як перевищення ним службових обов’язків і у випадку, якщо Рибак терміново не припинить самоуправство свого підлеглого, подам до Генпрокуратури заяву про перевищення Зайчуком своіх службових обов’язків. Принагідно вимагаю надати інформацію , що це за представники всіх можливих і неможливих спецпідрозділів десятками знаходяться у ВР- навіщо всі ці ” Тигри”, ” Альфи”, ” Беркути”, кого так бояться народні обранці і від кого захищаються

16.12.2013 13:50 _ УП:

13 депутатів від фракції Партії регіонів пропонують  для виходу з кризи створити в парламенті групу за участю європейських політиків. З цією пропозицією вони звернулися до спікера ВР Володимиру Рибаку, повідомляє “Інтерфакс-Україна“.

Група, за пропозицією депутатів, мала б можливість терміново отримувати інформацію від посадових осіб, органів виконавчої влади, правоохоронних органів, делегованих представників МВС, СБУ, РНБО і внутрішніх військ.

Під документом поставили свої підписи 13 депутатів – членів фракції Партії регіонів: Яків Табачник, Іван Мирний, Микола Джига, Артем Щербань, Олександр Зац, Андрій Деркач, Григорій Смітюх, Анна Герман, Євген Геллер, Віталій Калюжний, Микола Рудьковський, Вадим Колесніченко та Олександр Бобков.

16.12.2013 13:44 _ Oleksandr Doniy:

Поета Дмитра Лазуткіна викликають в Генпрокуратуру за вірші!МО “Остання Барикада” заявляє про неприпустимість переслідувань митців!

16.12.2013 13:40 _ В’ячеслав Кириленко:

Я не розумію, про які 90%ротаціі уряду кажуть у ПР?На 200%повна зміна уряду і всієї влади включно із президентом!!!От тоді це розв’яже кризу!

16.12.2013 13:30 _ Svyatoslav Tsegolko:

Перемога двох владних кандидатів Пилипишина і Круглова суперечить даним екзит-полу групи Рейтинг. За якими перемогли Левченко і Корнацький.

16.12.2013 13:27 _ УП:

Лідер “Свободи” Олег Тягнибок вважає, що влада не має наміру вирішувати політичну кризу мирним шляхом, про що свідчить фальсифікація виборів на п’яти округах.

Про це він заявив, виступаючи на мітингу на майдані Незалежності в понеділок.

“Ми не визнаємо цих виборів і розуміємо, що влада не має наміру мирно врегулювати цей процес, а всі круглі столи – це фікція”, – сказав він.

“Влада хоче війни, й вона її отримає, але вона її не виграє”, – наголосив Тягнибок.

16.12.2013 13:19 _ УП:

За фактом побиття ведучого “антимайдану” розпочато кримінальне провадження. Про це повідомляє , прес-служба Міністерства внутрішніх справ не називаючи імені постраждалого.

Слідство триває.

Революция. День 16-ый. Хроника (фото)
16.12.2013 13:08 _ Роман Шрайк:

Революция. День 16-ый. Хроника (фото) Роман Шрайк

виктор янукович – настоящий MythBuster

как только пошел шепоток “ну мы ж типа морально победили, так что в 2015…”, янукович сразу же показал что будет в 2015, если просто ждать.

довыборы на 5 округах, победа в которых была тупо украдена у оппозиции в октябре 2012, продемонстрировали весь “джентльменский” набор власти – снятие с выборов оппозиционного кандидата, подкуп избирателей, клоны-однофамильцы, карусели, гопники на участках, изгнание наблюдателей, “правильный” подсчет.

спасибо, федорыч, что ты не даешь забыть главную цель – отставка президента и досрочные выборы.

16.12.2013 13:05 _ Роман Зварич:

Революция. День 16-ый. Хроника (фото) Роман Зварич

Генеральний прокурор Пшонка заявив, що три високопосадовці мають процесуальний статус “підозрюваних” у кримінальному провадження за фактом побиття студентів 30.11. Отже, органами прокуратури встановлений склад злочину. Також відомо, що жоден із цих трьох посадовців не брав безпосередньої участі у побитті мирних протестуючих. Власне, вони підозрюються у тому, що або/і самі організовували “розгром”, або видавали по-суті злочинні накази. У будь-якому випадку, безпосередніми виконавцями були конкретні міліціонери-беркутівці. Встановити прізвища цих осіб (тобто: хто персонально виконував злочинні накази) не може бути складно; для цього, припускаю, потрібно одна-дві години. Кожен, без винятку, із цих “спецпризаченців”, об”єктивно, мав би бути підозрюваний у скоєні злочину. І в такому статусі вони вже мали б бути допитані. Чому вони досі не отримали такого процесуального статусу? Чому опозиція цього не вимагає? Чому жоден народний депутат не скористався досі своїми повноваженнями для того, щоби встановити, чи ці особи не відмежовані від виконання своїх міліцейських повноважень, оскільки вони мали б проходити по кримінальній справі як підозрювані? Чи побиті студенти отримали статус “потерпілих”? Чи опозиція цього домагається? За новим КПК потерпілий має право користуватися конкретними й широкими процесуальними можливостями. Чи опозиційні юристи забезпечили потерпілих такими можливостями. Я хочу вірити, що це все зроблено, але чомусь лідери опозиції вирішили про це не говорити…

16.12.2013 13:05 _ Аркадий Корнацкий:
Влада в чергове намагається вкрасти перемогу людей в 132 окрузі
Губернатор Миколаївської області Микола Круглов спільно із всіма органами влади провів нечувані за масштабністю фальсифікації в 132 виборчому окрузі 15 грудня. І в цій ситуації однозначно одне – це пряма репетиція президентських виборів 2015.
Відповідно до даних соціологічних опитувань напередодні виборів розрив між Кругловим і мною був більше ніж у два рази на мою користь. І навіть у день голосування екзит-поли соціологічної компанії “Рейтинг”, які уже враховували запущені “каруселі”, показав мою перемогу більше ніж у 5%.
За нашими оцінками кількість сфальсифікованих на користь Круглова голосів становить понад 5 тисяч.
Нашими волонтерами було зафіксованих 47 автобусів з карусельниками, які голосували за виборців, що не пройшли на вибори. 18 з них було заблоковано активістами на під’їзді до міста Первомайськ в день голосування. За нашою інформацією таких автобусів “працювало” на окрузі більше 50.
Другий механізм фальсифікації, який був задіяний, це підкуп виборців.
Третій механізм фальсифікації – примушення і контроль за голосуванням бюджетників.
Четвертий механізм – застосування фальшивих бюлетенів.
Ми вимагаємо негайного створення слідчої комісії Верховної Ради щодо фальсифікації виборів на 132 окрузі та інших чотирьох округах.
Порушення кримінального провадження та притягнення до кримінальної відповідальності виконавців та замовників фальсифікацій.
Ми розуміємо, що ця влада втратила інстинкт самозбереження й здоровий глузд, тому мій виборчий штаб із волонтерами переміщається на Майдан у Києві., бо ми усвідомлюємо, доки ми не викинемо з України цю бандовладу, про ніякі чесні вибори в країні говорити не можна.
16.12.2013 13:03 _ Batkivshchyna:

Генпрокурор Пшонка підтвердив, що Сівкович, Попов і Коряк в ніч на 30 листопада були в одному кабінеті і стежили за бійнею на #євроМайдан

16.12.2013 12:59 _ Inna Nerodyk:

Студенти біля укр офісу Риа новости: “Киселев,хватит врать!Риа новости,виходь!” Просять правди в рос змі про #євромайдан.

Журналісти укр Риа на звинувачення в брехні студентам:”Ми на майдані працювали по 12 годин,не валіть все в одну купу,а спирайтесь на факти”
 16.12.2013 12:49 _ УП, Життя:

Ірена Карпа та Ярина Квітка виконали на Євромайдані спеціально створені жартівливі коломийки.

16.12.2013 12:23 _ УП:

Фракція Партії регіонів не питала у секретаря РНБО Андрія Клюєва про розгін Майдану. Про це розповів лідер фракції ПР Олександр Єфремов на брифінгу після погоджувальної ради у понеділок.

“У фракції не виникало запитань до Андрія Клюєва шодо цього. Взагалі ставлення у фракції до Андрія Петровича є дуже добрим. Коли він зайшов,фракція вітала його аплодисментами “, – сказав Єфремов.

16.12.2013 12:12 _ УП:

Голова Верховної Ради Володимир Рибак поки не планує проводити виїзне засіданняпарламенту. Про це він сказав у понеділок на брифінгу після погоджувальної ради.

16.12.2013 12:07 _ РИА Новости:

Лидеры оппозиционных фракций не пришли на согласительный совет в Раду.

16.12.2013 12:06 _ ЄвроМайдан:

Офіційна заява громадського комітету#ЄвроМайдану:
Революция. День 16-ый. Хроника (фото)
16.12.2013 11:43 _ УП:

Митники затримали в Борисполі Василя Філіпчука, який мав відлетіти до Брюсселю на міжнародну конференцію з приводу ситуації в Україні, що відбувається за участі єврокомісара Штефана Фюле.

До Філіпчука підійшов особисто начальник митної зміни Василь Юришинець і наказав його утримати без вказання підстави.

Про це повідомляють кореспондент “Української правди” та “Бтьківщина” у Твіттері.

Філіпчука затримали в Борсполі
Філіпчука затримали в “Борсполі”

Василь Філіпчук – відомий дипломат, обіймав посади речника МЗС України та директора Департаменту європейської інтеграції Секретаріату КМУ.

Він працював у міжнародній раді в штабі опозиції

16.12.2013 11:21 _ Павло Розенко:
Шановні друзі. Ну а тепер серйозно і фахово.
Посада члена Кабінету Міністрів (в тому числі і Прем’єр-міністра) відноситься до категорії політичних! На них не розповсюджується дія закону про держслужбу!
Тому, жодного обмеження по віку (65 років) у членів Кабміну немає.
Таким чином, ніякого звільнення Азарова на цій підставі бути не може. І не треба навіть на це сподіватися.
У нас є лише два механізми відставки Уряду: рішення Верховної Ради і рішення Президента. Саме над цими двома сценаріями нам потрібно ефективно працювати щоби відправити цей ганебний Уряд у відставку.
16.12.2013 11:17 _ Арсеній Яценюк:

Революция. День 16-ый. Хроника (фото) Арсеній Яценюк

У опозиції є дані, що генпрокурору дана вказівка Віктором Януковичем не так активно проводити розслідування справи про побиття активістів Майдану та призупинити його.
Ми застерігаємо, аби з жодним свідком, який вже зараз почав давати свідчення, нічого не сталося. Тому що в ході цієї справи виникнуть десятки прізвищ високопосадовців і керівників різних громадських організацій проросійського налаштування, які брали безпосередню участь у цьому побоїщі.
Революция. День 16-ый. Хроника (фото)
16.12.2013 11:04 _ УП:

Лідери опозиції прийшли до Генпрокуратури з вимогою до генпрокурора відзвітувати в парламенті щодо справи про побиття “Беркутом” активістів Майдану.

16.12.2013 11:03 _ УП:

 Герман дала зрозуміти, що Клюєва ніхто не “зливає”.За її словами, Клюєв і далі утримує свої позиції та авторитет у ПР. Про це після спільного засідання уряду і фракції Партії регіонів заявила депутат Ганна Герман в ефірі Громадського телебачення.

16 декабря, 09:11. Участники хоровой капеллы “Дударик” после выступления на сцене Майдана фактически дали второй концерт в метро.

 16 декабря, 09:08. На Майдане выступила делегация крымских татар. Они выступили перед активистами, исполнив национальные мелодии. Кроме того, сегодня они планируют приготовить свои национальные блюда. Для этого даже привезли большую тушу барана.

16 декабря, 09:01. Очередная ночь на Майдане прошла без происшествий. Ночью на площади находилось около семи тысяч протестующих. Часть активистов отдыхала в зданиях КГГА и Дома профсоюзов. Кроме того, митингующие занимались уборкой территории. Некоторые играли в шахматы и футбол, пели и танцевали. Традиционно каждый час протестующие исполняли гимн Украины и молитву.

16 декабря, 05:37. Евромайдан глазами российских СМИ выглядит опереткой. Так же они его и представляют своим читателям. Но даже ряженым гетьманам люди поверят быстрее, чем кремлевской пропаганде

Революция. День 16-ый. Хроника (фото)

Фото – Twitter РИА Новости

16 декабря, 05:18. Сегодня в 14:00 Демократический Альянс проведет на Евромайданефлешмоб в стиле people animation. “На Крещатике под Йолкой около 1000 людей выложат фразу “65, Коля, чао”, посвященную премьер-министру Украины Николаю Азарову. “Флешмоб будет призывать украинцев обратить внимание на то, что Николай Азаров уже достаточно сделал в своей должности и должен уйти из власти страны – на пенсию”, – сообщили авторы идеи.

16 декабря, 04:41. На сцену вышел один из начальников охраны, продемонстрировал наклейки на которых написано “Єднаймося заради України!” и сообщил, что на территории палаточного городка сейчас находятся около десятка людей из Партии регионов, которые расклеивают эти наклейки. “Они хотят, чтобы их побили, чтобы потом можно было обвинить Евромайдан в кровожадности. Если увидите этих людей – не трогай их, а лучше напоите чаем и предложите вместе посмотреть концерт”, – сказал охранник протестующим у сцены.

Революция. День 16-ый. Хроника (фото)

16 декабря, 03:57. Милиция даже не думает силой разгонять акцию протеста в центре Киева. Об этом заявил исполняющий обязанности начальника ГУ МВД в Киеве Валерий Мазан.”Уверяю, что никаких вариантов силового разгона Майдана не рассматривается”, – заявил он.

16 декабря, 03:02. IT-палатка на Майдане. Wi-Fi, планшеты с интернетом, зарядка телефонов.

Революция. День 16-ый. Хроника (фото)

Фото – Twitter Кристина Бердинских.

16 декабря, 02:50. Навигация Евромайдана: дверь в занятом митингующими Доме профсоюзов.

Революция. День 16-ый. Хроника (фото)

Фото – Twitter Сергея Лещенко

16 декабря, 01:26. Сообщается, что ГАИ перекрывает все подъезды к Майдану Независимости.

16 декабря, 01:05. Сообщают, что ведущий антимайдана Юрий Кот сегодня был избитнеизвестными у собственного дома.

16 декабря 00:34. На сцене Евромайдана самые хулиганистые добряки патриотического андеграунда – группа “От Вінта”.

Революция. День 16-ый. Хроника (фото)

15 декабря, 22:44. “Тартак” на Евромайдане. День гідності

ЛІГАБізнесІнформ и pravda.com.ua

 

guest

3 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
евстратий
евстратий
10 лет назад

Анекдот в тему В Киеве напротив общественного туалета стоят два бандеровца и беседуют: – А що то за літера “М”? – Там москалі какають! – А літера “Ж”? – Там жиди какають! – Тю, а ми де будемо? – Наша Україна, де хочемо, там і серемо…

Док
Док
10 лет назад

Загадили столицу. Совести у людей нет. Сгорела в топливе доллоравых бумажек. Ряженые казаки на фото. Разве стал бы казак молиться с униатами и сектантами. Разве стали бы казаченьки глумиться над родным городом и есть печеньки с руки ляха. И ещё о свободе говорят. Раб он и есть раб.

гость
гость
10 лет назад
Ответить на  Док

док, хай!!! сново вы везде сектаов видите!!! раб наверное всетаки вы, так как строчите вызде о том как везде плохо и в Польше и в Литве, зато как хорошо вам в россии, и с вами русскими надо считатся. отрабатываете свой кусок говна, который дает вам ваш хозяин. идите в болницу сами или вас скоро заберут сектанты и гомосеки.

3
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x