В Белгород-Днестровском задержали наркоторговца.

0 коментарів 29970 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В Белгород-Днестровском задержали наркоторговца.Співробітники служби по боротьбі з незаконним обігом наркотиків минулого тижня поставили крапку в документуванні злочинної діяльності 31-річного жителя Білгород-Дністровська, який систематично займався збутом наркотиків.


Майже півроку знадобилось оперативникам, щоб на одного продавця «дурману» стало менше. Затримали підприємливого чоловіка прямо на робочому місці. Молодик працював на базарі – продавцем надгробних пам’ятників, та за одне приторгував і марихуаною.

В ході особистого обшуку співробітники сектору по боротьбі з незаконним обігом наркотиків Білгород–Дністровського міського відділу міліції під час затримання наркоділка вилучили декілька пакунків з марихуаною. За цінами «чорного» ринку вартість однієї дози складає понад 150 гривень. Крім цього, у чоловіка вилучено понад однієї тисячі гривен, деякі з них мали помітку «закупка».

Наразі наркозбувача затримано. Стосовно нього порушено кримінальну справу за ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

За скоєння такого роду злочину, законодавством передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років.

Наталія Заремба, Білгород – Дністровський МВ

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x