Белгород-Днестровский: задержана наркоманка “со стажем”.

0 коментарів 31320 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Белгород-Днестровский: задержана наркоманка "со стажем".Співробітниками сектору БНОН Білгород–Дністровського міського відділу міліції, що на Одещині, під час проведення санкціонованого обшуку в помешканні 31-річної жительки міста було виявлено та вилучено 3400 гр. макової соломки та 3000 мл. розчину опію.


Непрацююча жінка вже неодноразово потрапляла в поле зору правоохоронців та притягувалась до кримінальної відповідальності. Але ні відповідальність перед законом, ні навіть троє неповнолітніх дітей, не зупинили молодицю. Вона продовжувала порушувати закон та вживати наркотики.

Для непрацюючої особи це надто дороге задоволення, тому жінка йшла на хитрощі: їздила по селам області на пошуки посівів маку, а знаходячи – викрадала їх з городів сельчан. А вдома вже готувала з сировини розчин для вжитку. Таким чином вона забезпечувала себе та свого співмешканця наркозіллям.

За вказаним фактом порушено кримінальну справу за ознаками статті 309 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, перевезення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту). Ведеться слідство.

Наталія Заремба, Білгород–Дністровський МВ

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x