ГУ МВС України в Одеській області повідомляє

0 коментарів 22329 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


ГУ МВС України в Одеській області повідомляєУпродовж минулої доби до органів внутрішніх справ Одещини надійшла 451 заява та повідомлення про злочини. Вжитими заходами 310 з них розкрито по «гарячих слідах».
Серед розкритих злочинів – 25 фактів спричинення тілесних ушкоджень, 1 зґвалтування, 2 грабежі, 19 фактів шахрайських дій, 33 крадіжки, 53 факти хуліганства.


Викрито 23 злочини економічної спрямованості.

Викрито 9 злочинів у сфері обігу наркотичних засобів та психотропних речовин.

Працівниками Державтоінспекції зафіксовано 17 дорожньо-транспортних пригод, у результаті яких 6 осіб травмовано.

Співробітниками Ізмаїльського МВ у ході проведення санкціонованого обшуку за місцем проживання громадянки О., 1957 р.н., було затримано громадянку Юлію 1986 р.н. разом зі спільницею Ларисою, 1982 р.н., мешканців с. Лощинівка, які  здійснювали збут наркотичної речовини “розчину опію”. Вилучено 15 мл.”розчину опію” та направлено до НДЕКЦ. Вирішується питання про порушення кримінальної справи.

До Саратського РВ із заявою звернувся Еммануїл, 1939 р.н., мешканець м. Ізмаїл, про те, що з його нежилого будинку в с. Михайлівка, невідомий зловмисник викрав металевий виноградний прес вартістю 400 грн. У ході оперативно-розшукових заходів затримано односельчанина Олександра, 1989 р.н., від якого отримано правдиві свідчення у скоєнні злочину. Вилучено речові докази.

ГУ МВС України в Одеській області

Коментарі закриті.