Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Дві громади Бессарабії отримали нові шкільні автобуси

0 коментарів 3942 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Сьогодні, 18 жовтня, голови Лиманської громади Білгород-Дністровського району та Саф’янівської громади Ізмаїльського району в Одесі отримали ключі від нових шкільних автобусів. Про це повідомляє «Бессарабія INFORM», посилаючись на пресслужби сільських рад.


У Саф’янівській громаді після відповідного оформлення транспортний засіб здійснюватиме підвіз школярів 10-11 класів Новонекрасівського та Матроського закладів загальної середньої освіти до Ларжанського ліцею.

Дві громади Бессарабії отримали нові шкільні автобуси

Що стосується Лиманської громади, то нещодавно рішення придбати новий шкільний автобус стало центром активного обговорення та навіть критики. Хоча це питання могло б стати приводом для гордості, адже громада продовжує інвестувати в розвиток освітньої інфраструктури, проте окремі “диванні” критики намагаються засуджувати ініціативу.

«Наш шкільний автобус дуже старий, і ми ще навіть не встигли придбати новий, а тільки виділили кошти, і вже зіткнулися з масою критики, засудження та необґрунтованих звинувачень», ─ наголосив тоді  Василь Резніченко.

І сьогодні, коли Василь Резніченко сповістив про радісну новину для громади, подякувавши Одеській обласній військовій адміністрації, депутатському корпусу та спеціалістам за змогу придбати гарний та комфортний транспорт для дітей, знайшлися аналітики, які вже визначили подальшу долю старого автобуса. Так, Ольга Горгулова запропонувала пустити його по маршруту «Трапівка-Татарбунари».

Дві громади Бессарабії отримали нові шкільні автобуси

Дві громади Бессарабії отримали нові шкільні автобуси

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x