Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Подвійне свято Першого дзвоника: в цьому навчальному році усі освітні заклади Болградської громади працюватимуть в очному форматі

1 коментар 10746 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Сьогодні, 2 вересня, у закладах загальносередньої освіти Болградської громади відбулись урочистості з нагоди нового навчального року. Причому у всіх восьми ліцеях, що стало свого роду однією з головних подій. Про це повідомляє «Бессарабія INFORM».


Як розповіли у відділі освіти Болградської міської ради, в цьому році за парти сядуть 2203 учнів Болградської громади, у тому числі 128 учнів Табаківського ліцею, який уперше с початку війни в Україні отримав можливість повернутися до очного навчання.

Сталося це завдяки будівництву найпростішого укриття на території цього закладу, яке було розпочато у вересні минулого року.

Саме сьогодні, 2 вересня, на засіданні виконкому Болградської міської ради було прийнято рішення про надання дозволу на користування найпростішим укриттям Табаківському ліцею Болградської міської ради.

«Авжеж це справжній подарунок на День знань – і для учнів, і для педагогів, і особливо для батьків, які два роки чекали на нього. Адже всі ми знаємо, що рівень отриманих знань онлайн дуже уступає живому освітньому процесу», – зазначив директор Табаківського ліцею і депутат Болградської міської ради Григорій Маргарит.

guest

1 Коментар
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Daniel
Daniel
5 дней назад

This article provides insightful perspectives and valuable information. It’s impressive how effectively the content addresses key points. For anyone looking to enhance their understanding or find more resources, checking out Google’s tools and services could be beneficial. https://www.google.com remains a leading resource for comprehensive searches, data analytics, and productivity solutions. The detailed explanations and expert opinions presented here align well with Google’s innovative approach to information and technology. Great job in delivering such a well-rounded piece!

Последний раз редактировалось 5 дней назад Daniel ем
1
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x