Дякуємо, що читаєте нас українською💪

На трасі Ізмаїл-Кілія-Вилкове почали латати вибоїни

1 коментар 28917 перегляд

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


На автодорозі Ізмаїл-Кілія-Вилкове розпочався аварійний ремонт дороги. Наразі дорожники працюють на ділянці від Ізмаїлу до села Кислиця. Про це повідомили у Службі відновлення та розвитку інфраструктури Одеської області, передає “Бессарабія INFORM”.


Як зазначається, у межах експлуатаційного утримання буде аварійно ліквідовано ямковість та вибоїни.

У Службі наголосили, що проведення цих робіт стало можливим виключно за умов співфінансування разом з Ізмаїльською РВА.

“Дана ділянка дороги має вагоме економічне значення для регіону, адже вона веде до накопичувальних портових майданчиків, а сама дорога Т-16-07 веде до іншого портового міста – Кілія. Через повномасштабну війну дорожній фонд має обмежене фінансування. Механізм співфінансування допомагає Службі відновлення та розвитку інфраструктури в Одеській області привести до належного проїзного стану автошляхи державного значення”, – йдеться у повідомленні.

На трасі Ізмаїл-Кілія-Вилкове почали латати вибоїни

Як повідомляла “БІ”, стан траси Ізмаїл-Кілія-Вилкове та її можливий ремонт обговорювалися під час зустрічі очільника Ізмаїльської районної військової адміністрації Родіона Абашева та Кілійського міського голови Вячеслава Чернявського. Тоді ж мер Кілії розповів про труднощі людей, які живуть на березі Дунаю: про відсутність доступу до міста, а також неможливість проїзду екстрених служб та обслуговуючих комунальних організацій.

guest

1 Коментар
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Олександр
Олександр
10 дней назад

Нарешті, треба спостерігати за ремонтом

1
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x