Дякуємо, що читаєте нас українською💪

На Покровському напрямку прийняв свій останній бій воїн з Білгород-Дністровщини

0 коментарів 37503 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Білгород-Дністровщина знову у жалобі. 25 серпня 2024 року під час виконання бойового завдання в районі н.п. Журавка Покровського району Донецької області прийняв свій останній бій мешканець села Маразліївка 40-річний солдат Шевченко Олександр Олександрович. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Білгород-Дністровську РВА.


Захищаючи нашу рідну Батьківщину від російських окупантів, проявляючи стійкість і мужність у цій безжальній боротьбі, Олександр Шевченко до кінця залишався вірним військовій присязі та українському народу, до останнього подиху відстоював територіальну цілісність, недоторканість та незалежність України.

“Білгород-Дністровська районна державна (військова) адміністрація висловлює щирі співчуття родині та побратимам загиблого. Нехай добрий, світлий спомин про загиблого захисника назавжди залишиться у пам’яті рідних, друзів, усіх, хто знав його, любив та шанував. Вічна пам’ять Герою! Слава Україні!”, – йдеться у повідомленні.

Колектив «БІ» висловлює щирі співчуття близьким Героя!

Нагадаємо, вчора стало відомо про чергову втрату у Сергіївській громаді Білгород-Дністровського району. Під час проходження лікування, внаслідок раптової зупинки серця, 2 вересня помер 47-річний мешканець села Миколаївка, захисник України Євген Швець

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x