Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Мешканець Тарутинщини, який незаконно зберігав боєприпаси, отримав вирок суду

0 коментарів 2457 перегляд

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Тарутинський районний суд у вересні поточного року виніс вирок чоловіку, якого звинувачували у незаконному зберіганні боєприпасів. Про це, посилаючись на матеріали справи, повідомляє «Бессарабія INFORM».


Так, у серпні 2023 року обвинувачений знайшов пакет із патронами калібру 5,6 мм на узбіччі дороги неподалік від місця свого проживання. Усвідомлюючи, що знайдені предмети є боєприпасами, він забрав їх додому і незаконно зберігав до березня 2024 року, коли їх було вилучено працівниками поліції.

У ході судового процесу обвинувачений визнав свою вину та розкаявся у скоєному. Винуватість чоловіка також підтверджувалася зібраними доказами.

Зважаючи на відсутність судимостей у минулому, каяття та позитивну характеристику обвинуваченого, суд ухвалив рішення призначити йому покарання у вигляді трьох років позбавлення волі, але з випробувальним терміном на один рік.

Окрім цього, суд постановив конфіскувати 237 патронів та 13 гільз, що були вилучені у ході розслідування, та передати їх на потреби Збройних Сил України, відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України.

 

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x