Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Безкоштовне харчування для всіх учнів: Тарутинська громада покращує умови для школярів

0 коментарів 2349 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


З 15 жовтня 2024 року всі учні закладів освіти Тарутинської громади будуть харчуватися безплатно. Це рішення було ухвалене на пленарному засіданні 54-ї сесії Тарутинської селищної ради 20 вересня, коли до місцевого бюджету були внесені зміни, зокрема виділені додаткові кошти на харчування школярів. Ініціатором цього рішення став Тарутинський селищний голова Сава Чернєв, а депутати одноголосно підтримали пропозицію. Про це, посилаючись на Болградську РВА, повідомляє «Бессарабія INFORM».


Відтепер безплатне харчування отримають 2079 учнів із 14 закладів освіти громади. Раніше гаряче харчування надавали лише для учнів початкових класів та дітей пільгових категорій, таких як сироти, діти з особливими освітніми потребами, діти із сімей внутрішньо переміщених осіб, а також діти з родин, які отримують соціальну допомогу. До пільгових категорій нещодавно додали дітей ветеранів війни, учасників бойових дій та дітей з інвалідністю.

Вартість харчування складає 35 грн у школах та 65 грн у дошкільних підрозділах. За організацію та контроль харчування відповідають керівники навчальних закладів та медичні працівники, а меню узгоджене з Держпродспоживслужбою. Це нововведення значно покращить умови для учнів громади, сприяючи забезпеченню їх здорового розвитку та підвищенню рівня освітньої підтримки.

Безкоштовне харчування для всіх учнів: Тарутинська громада покращує умови для школярів

Безкоштовне харчування для всіх учнів: Тарутинська громада покращує умови для школярів

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x