Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Атака ворога по порту Одеси забрала життя ще одного військового: від поранень помер 21-річний заступник корабля Морської охорони

0 коментарів 6831 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Внаслідок поранень, отриманих 20 вересня під час ракетного удару по портовій інфраструктурі Одеси, помер лейтенант Дмитро Шевченко. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Любашівську громаду. 


Дмитро Шевченко став другою жертвою підступного удару ворога. 24 вересня останню шану віддали командиру корабля Морської охорони Володимиру Ковальчуку, який загинув внаслідок ворожого обстрілу.

25 вересня стало відомо про смерть заступника командира корабля.

“За офіційними даними Подільського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, відданий військовій присязі та українському народу, під час виконання бойового завдання, внаслідок ракетного удару в м. Одеса загинув 25 вересня 2024 року від отриманих травм заступник командира корабля Морської охорони 3 рангу ВG-57«Миколаїв» з персоналу однієї з військових частин Збройних Сил України Державної прикордонної служби України, лейтенант ШЕВЧЕНКО Дмитро Олегович, 07.02.2003 р.н., житель селища Любашівка.
Від імені усієї Любашівської громади висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким! Жодними словами не вгамувати пекучий біль втрати та не загоїти рани в душі”, – йдеться у повідомленні.

Колектив «БІ» висловлює щирі співчуття близьким захисника.

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x