Дякуємо, що читаєте нас українською💪

В лікарні помер житель Кілії, який отримав травми голови, розбороняючи бійку (момент ударів)

0 коментарів 206793 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В Одеській обласній лікарні помер 54-річний мешканець Кілії Ігор Задорожнюк, який 2 серпня намагався роздійняти двох чоловіків, але постраждав сам. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на родичів, які розкрили обставини події. 


Відомо, що того дня після 22.00 біля крамниці “Домашній” по вулиці Дмитрівській між двома чоловіками виникла сварка, яка переросла у штовханину. Побачивши це, Ігор Задорожнюк, який виходив із магазина, що якраз зачинявся, намагався вгамувати незнайомців. І першого разу це вдалося — опоненти розійшлися, проте трохи пізніше бійка почалася знов. Зауважимо, зі слів свідків, конфлікт між чоловіками, один з яких є місцевим мешканцем, а інший – уродженцем сусіднього села, відбувся на рівному місці на кшталт: хтось не так на когось подивився.

За словами родичів, які зв’язалися з “БІ”, ситуація дещо відрізняється від інформації, яку оприлюднили правоохоронці після події. З офіційної попередньої версії відомо, що під час бійки двох людей випадкового перехожого вдарив по голові кулаком 28-річний чоловік, від чого той впав, вдарився об асфальт та був госпіталізований до Кілійської багатопрофільної лікарні з травмою голови.

Проте очевидці запевняють, що до події були причетні й інші люди. Після першої невдалої спроби бійки ініціатор подзвонив товаришам, які під’їхали саме у розпал другого “раунду”. На відеозаписі, що опинився у розпорядженні “БІ”, видно, що з автівки вибігають двоє чоловіків, які, побачивши бійку, де бере участь їхній приятель, починають без розбору гамселити усіх, хто знаходиться під рукою, зокрема й Ігоря Задорожнюка, а також його сусіда – колишнього військовослужбовця, що був з ним. Також чітко бачимо декілька сильних ударів від водія автівки Ігорю з кулака по обличчю, внаслідок яких той падає на землю та б’ється головою об дорогу.

Відео

Після “нокауту” бійка одразу вщухла, а потерпілого почали приводити до тями очевидці – його перетягли на світло та поливали з пляшок, тормошили упродовж тривалого часу, а, коли нападник побачив, що Ігор прийшов до тями, сів в автівку та поїхав геть.

Після цього сусід увів Ігоря Задорожнюка додому, який знаходиться неподалеку. Дорогою постраждалий блював, окрім цього з його носа текла кров. Вже вдома чоловіку викликали швидку, в яку він самостійно зайшов, а вже у лікарняній палаті втратив свідомість та впав у кому. Наступного дня його транспортували до Одеси, де провели складну операцію, проте зусилля лікарів були марними.

Наразі у родичів є підстави вважати, що слідство ведеться необ’єктивно, тому вони намагаються добиватися правди й самотужки.

Також вони розповіли, що матір підозрюваного надавала матеріальну допомогу постраждалому на лікування та перевезення до Одеси.

Наразі підозрюваного рішенням суду відпустили на час досудового розслідування під домашній арешт. Так, за наявною інформацією, було вирішено зокрема й через те, що він є опікуном дитини.

Через смерть потерпілого тепер кримінальне провадження відносно чоловіка мають перекваліфікувати: з нанесення тяжкого тілесного ушкодження, що призвело до тяжких наслідків для здоров’я, – у тяжкі тілесні, що стали причиною смерті. Молодику “світить” від 7 до 10 років тюрми. Що цікаво, як пишуть у поліції, свою провину він визнав лише під натиском беззаперечних доказів поліціянтів.

Наразі подруга сім’ї Катерина Балабан на прохання дітей померлого оголосила збір допомоги родині померлого. За її словами, родичі витратили усі кошти та навіть взяли позики на лікування, через що наразі не мають грошей на поховання. Допомогти можна на рахунки доньки та сина Ігора Задорожнюка. Також у чоловіка залишилася неповнолітня донька, яка навчається у 8 класі.

Картки родичів:

Хомуха Маріанна Ігорівна
банк Пумб
4314 1402 0417 1539
Банк Південний
5353 0500 1363 4149
Задорожнюк Михайло Ігорович
5375414123727686

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x