Дякуємо, що читаєте нас українською💪

В Арцизі невідомий безхатько вбиває та їсть кошенят: на сполох волонтерів відреагували у поліції

0 коментарів 11448 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Небайдужі мешканці Арциза поділилися у соцмережах інформацією про звірство, вчинене одним з жителів міста. За словами зооволонтерів, невідомий чоловік вбивав маленьких кошенят та харчувався беззахисними тваринами. На інцидент відреагували у територіальному відділі поліції, передає “Бессарабія INFORM”.


Як розповіли учасники організації “Зоозахист-Арциз”, у мікрорайоні безхатько забирає кошенят з місць годівлі та будиночків тварин, обдирає їх живцем для подальшого вживання у їжу.

“Сьогодні вранці виявлено останки від двох кошенят на смітнику біля місцевого будинку! О п’ятій ранку чути несамовитий крик кошенят, вранці зооволонтер виявив шкурки двох малюків і мордочку кошеня! Гоніть цього бомжа з усюди, не давайте йому тварин! Ми вигнали його вдень, не дали кошенят, так він орудує тепер ночами або рано вранці, поки не видно людей”, – повідомили волонтери.

В Арцизі невідомий безхатько вбиває та їсть кошенят: на сполох волонтерів відреагували у поліції

Своєю чергою, після публікації про нелюда поліцейські Болградщини розпочали перевірку.

“До територіального підрозділу поліції заяв та повідомлень про жорстоке поводження з тваринами не надходило. Разом з тим, за виявленою інформацією відомості зареєстровані. Проводиться перевірка викладених фактів”, – йдеться у повідомленні правоохоронців.

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x