Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Трамп дав інтерв’ю Ілону Маску та розповів, як застерігав путіна від нападу на Україну: основні тези бесіди

0 коментарів 17415 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп 12 серпня дав двогодинне інтерв’ю підприємцю-мільярдеру Ілону Маску, під час якого піддав нищівній критиці президента США Джо Байдена і поклав на нього вину за вторгнення росії в Україну. Інтерв’ю транслювалося на платформі X (Twitter), повідомляє “Європейська правда”.


За інформацією Reuters, інтерв’ю розпочалося після тривалої затримки (більш як на 40 хвилин пізніше, ніж очікувалося), спричиненої технічними проблемами, через які багато користувачів не мали доступу до прямої трансляції.

Маск стверджував, що проблеми були спричинені DoS-атакою, але це зрештою не підтвердилося.

Війна в Україні була однією з багатьох тем більш ніж двогодинної розмови між Трампом і Маском, який протягом інтерв’ю неодноразово демонстрував згоду зі своїм співрозмовником.

Трамп кілька разів повторив своє твердження, що російська агресія ніколи б не сталася, якби він був президентом, припускаючи, що владіміра путіна спровокували на вторгнення слова президента Джо Байдена про відкриті для України двері для вступу в НАТО.

“Ці його слова були такими поганими, ці дурні погрози, що виходили з цього дурного обличчя”, – заявив Трамп.

Маск не став оскаржувати заяву Трампа, а натомість погодився з ним, сказавши: “Ви зробили чудове зауваження”.

Колишній президент також згадав про свою нібито розмову з російським лідером, в якій він нібито застеріг його від вторгнення в Україну.

“Я сказав Владіміру Путіну: “Не роби цього. Ти не можеш цього зробити, Владіміре, це буде поганий день для тебе”, – сказав Трамп, додавши, що, тим не менш, він “добре ладнав з Путіним” і “сподівається, що знову буде добре ладнати з ним”.

Варто зазначити, що Ілон Маск заявив, що його платформа стала жертвою “масованої” DDoS-атаки перед інтерв’ю. Він припустив, що це сталося через те, що “існує велика опозиція до того, щоб люди просто чули, що говорить президент Трамп”.

Розмова, яку команда Трампа оголосила “найбільшим інтерв’ю в історії”, була відкладена на близько пів години. Зрештою, до розмови долучилося трохи більше мільйона користувачів.

Трамп і Маск під час інтерв’ю також погодилися щодо необхідності стримування нелегальної імміграції, критики Європейського Союзу, несправедливого розподілу оборонних витрат в НАТО або підтримки Ізраїлю.

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x