Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Ще одна спортсменка з Одещини завершила свій виступ на Олімпійських іграх у Парижі

0 коментарів 19710 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Майстриня стрільби стендової з Одещини Ірина Маловічко завершила свій шлях на Олімпійських іграх-2024. Результат спортсменки за підсумками кваліфікації — 24-те місце серед 29 учасниць. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Одеську ОВА.


За інформацією ОВА, кваліфікація тривала протягом двох днів. Загалом було проведено пʼять раундів пострілів, в кожному з яких мали збити по 25 мішеней (всього 125 мішеней). В результаті кваліфікації до фіналу потрапляли лише 6 спортсменів і, на жаль, Ірина Маловічко до їх числа не увійшла.

В перший день вона збила 46 з 50 мішеней (посіла 22 місце). В другий день Ірині вдалося влучили по 67 мішенях з 75.

“Дякуємо Ірині та її особистому тренеру Миколі Мільчеву за завзяту боротьбу! Ірина демонструвала не лише високий рівень професіоналізму, а й надзвичайну силу духу та патріотизм. Ми дуже пишаємося — справжня гордість України і Одещини! Ми впевнені, що цей безцінний досвід стане у пригоді під час підготовки до Олімпійських ігор-2028”, – йдеться у повідомленні. 

Як нагадали в обладміністрації, Ірина стала першою українською спортсменкою, що здобула ліцензію на участь у ОІ-2024. Зробила вона це, посівши 5 місце на чемпіонаті світу зі стрільби стендової у 2022 році.

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x