Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Одеська спецпрокуратура повідомила про підозру в державній зраді колишньому службовцю ВМС ЗСУ

0 коментарів 19197 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Колишньому начальнику фізичної підготовки і спорту штабу управління 1 бригади надводних кораблів центру морських операцій ВМС ЗСУ заочно повідомлено про підозру за фактами державної зради та дезертирства. Про це, посилаючись на Одеську спеціалізовану прокуратуру у сфері оборони Південного регіону, повідомляє «Бессарабія INFORM».


Так, за даними слідства, у березні 2014 року під час тимчасової окупації території Криму зрадник вирішив назавжди ухилитися від військової служби.

Він не вибув до визначеного командуванням нового місця дислокації військової частини та продовжував ухилятися, приховуючи свою належність до Збройних Сил України.

Надалі ворожий поплічник вступив до складу збройних сил російської федерації, де і сьогодні проходить військову службу, у тому числі на посаді помічника командира 22 армійського корпусу зс рф по фізичній підготовці.

«У зв’язку з переховуванням підозрюваного на тимчасово окупованій території України, досудове розслідування кримінального провадження в порядку спеціального досудового розслідування (in absentia) здійснювали слідчі ТУ ДБР, розташованого в м. Миколаєві», – йдеться у повідомленні спецпрокуратури.

 

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x