Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Потрійна ДТП на трасі Одеса-Рені: постраждали шестеро людей, половина з них – діти

0 коментарів 38394 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Сьогодні, 29 липня, приблизно о 6-й годині на автодорозі сполученням Одеса – Рені поблизу села Монаші Білгород-Дністровського району сталася аварія, внаслідок якої постраждали шестеро людей, троє з яких – діти. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на обласне управління поліції.


За попередньою інформацією, 47-річний водій легкового автомобіля «Volkswagen» не переконався у безпечності маневру і виїхав з правого узбіччя на праву смугу перед вантажним автомобілем «DAF». Намагаючись уникнути зіткнення, 26-річний водій вантажівки звернув на зустрічну смугу, куди водночас виїхав і водій легковика для здійснення розвороту, де сталося зіткнення транспортних засобів.

Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди різні тілесні ушкодження отримали керманич «Volkswagen» та його пасажири: 45-річна дружина, 9-річна донька та 7-річний син, а також 43-річна сусідка та її 7-річна донька. Їх доправили до лікарні, а після надання медичної допомоги майже всіх відпустили додому. Госпіталізували лише 9-річну дівчинку.

Кермувальник вантажівки не постраждав.

Потрійна ДТП на трасі Одеса-Рені: постраждали шестеро людей, половина з них - діти

Перевірка обох водіїв на стан сп’яніння показала, що вони були тверезі.

До Єдиного реєстру досудових розслідувань ми внесли відомості за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України, якою кваліфікується порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження.

В рамках провадження ми помістили транспортні засоби на арештмайданчик і призначили низку експертиз.

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x