Дякуємо, що читаєте нас українською💪

«Використання генераторів – це питання компромісу та мінімізації шкідливого впливу»: у Центрі громадського здоров’я прокоментували ситуацію

0 коментарів 22491 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Власники генераторів мають зробити все для мінімізації шкідливого впливу на інших людей. Таку позицію озвучив на «Суспільне.Новини» доктор медичних наук Михайло Росада, генеральний директор Центру громадського здоров’я. Він наголосив, що використовувати генеруюче обладнання необхідно відповідально, але водночас усі мають розуміти, що використання генераторів є вимушеним кроком через варварську агресію росії. Про це, посилаючись на Центр громадського здоров’я, повідомляє «Бессарабія INFORM».


 «Ми розуміємо, що використання генераторів – це великі незручності для мешканців будинків, де вони стоять. Але водночас ці агрегати дають електроенергію для холодильного обладнання, яке, зокрема, зберігає продукти в належному стані, а тому й підтримує здоров’я громадян. Через це у даному питанні ми говоримо про компромісне рішення для мешканців», – наголосив Михайло Росада.

Щоб зменшити негативний вплив генераторів, Центр громадського здоров’я рекомендує: розміщувати генератори якомога далі від вікон і дверей, у добре провітрюваних місцях; ставити їх на відстані не менше шести метрів від житлових споруд; подбати про вихлопну систему генераторів, використовувати вихлоповідвідні труби; використовувати шумозахисні екрани та кожухи для генераторів; застосовувати спеціальні підкладки, що гасять вібрацію.

«Обов’язково звертайте увагу на режим роботи генераторів: мало яке обладнання, крім медичного, потребує безперервної роботи. “Укренерго” робить все можливе, щоб зменшити періоди відсутності електроенергії, тому, щойно зникла потреба, одразу вимикайте генератор!», ─ йдеться у повідомленні.

«Використання генераторів – це питання компромісу та мінімізації шкідливого впливу»: у Центрі громадського здоров’я прокоментували ситуацію

 

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x