У Білгороді-Дністровському визначили переможця міської премії «Учитель року ─ 2024»

0 коментарів 13338 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


За результатами голосування жителів Білгорода-Дністровського у цьому році звання «Учитель року» отримала Каріна Анатоліївна Чуйко – учитель початкових класів школи ім. С.О. Морозової. Про це, посилаючись на мера Віталія Граждана, повідомляє «Бессарабія INFORM».


Як наголосив очільник громади, педагогиня має значні досягнення на професійній ниві. Каріна Чуйко є переможницею обласного етапу Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2020», лауреатка Премії Одеської обласної ради талановитій молоді в номінації «За педагогічні досягнення».

Крім того, вчителька з Аккермана є співавтором семи книжок про життя в межах проєкту «Я – автор корисної книги».

«Вітаю Каріну Анатоліївну Чуйко з перемогою в номінації «Учитель року» загальноміської премії «Учитель та Вихователь року»!», ─ привітав Віталій Граждан.

Під час голосування кандидатуру вчительки підтримали майже 30% з тих, хто взяв участь у голосуванні. Голосування відбувалося через BankID або через застосунок «Дія», тобто максимально зручно і прозоро.

Офіційна церемонія нагородження лауреатів та переможців загальноміської премії «Учитель та Вихователь року – 2024» відбудеться наприкінці червня.

У Білгороді-Дністровському визначили переможця міської премії «Учитель року ─ 2024»

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x