Трасу Одеса-Рені можуть розширити, аби вирішити проблему черг на кордоні

0 коментарів 26325 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В Одеській області планується розширити дорогу Одеса-Рені для забезпечення більш комфортного проїзду легкового транспорту через пункти пропуску. Про це повідомив голова Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер на пресконференції, пише видання УСІ.


Кіпер зазначив, що метою цього проєкту є покращення інфраструктури для зручного пересування туристів та вирішення питань із чергами на прикордонних пунктах.

“Для забезпечення комфортного пересування туристів планується покращити інфраструктуру, зокрема для вирішення питань із чергами на прикордонних пунктах. У планах – розширення доріг. Ми хочемо, щоб прикордонники перевіряли вантажівки на спеціальних місцях, щоби забезпечити безперебійний рух легкового транспорту”, — заявив Кіпер.

Цей крок спрямований на оптимізацію руху і зменшення заторів, що дозволить туристам і місцевим жителям швидше та комфортніше перетинати кордон. Розширення дороги є частиною ширшої стратегії розвитку регіональної інфраструктури, яка включає модернізацію транспортних шляхів та підвищення ефективності роботи прикордонних служб.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x