Зупинилося серце почесного громадянина Білгород-Дністровського району

0 коментарів 128601 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Зупинилося земне життя Габрильчука Миколи Володимировича – Почесного громадянина Білгород-Дністровського району. Сумну звістку повідомили у Білгород-Дністровській районній військовій адміністрації.


Як розповіли у РВА, Микола Володимирович пов’язав своє життя із Білгород-Дністровським районом після закінчення Одеського сільськогосподарського інституту.

Перші п’ять років відпрацював головним зоотехніком в одному з передових господарств того часу, де зарекомендував себе обізнаним фахівцем та відповідальним працівником.

У 1970-1980-ті роки у Білгород-Дністровському районі птахівництво та тваринництво стали на шлях інтенсивного розвитку.

Миколу Володимировича було затверджено на посаді головного зоотехніка райсільгоспуправління, заступника начальника управління; згодом його призначили начальником управління сільського господарства, головою районного агропромислового об’єднання.

В 1990-ті роки Микола Володимирович працював на посаді першого заступника генерального директора АПК «Дністровський», згодом очолив господарство. З 2000 року – на заслуженому відпочинку.

За період його роботи Білгород-Дністровський район займав одне з ведучих місць в області з виробництва та продажу державі тваринницької та птахівницької продукції.

За високі досягнення й особистий внесок у розвиток народного господарства Микола Володимирович неодноразово нагороджувався найвищими державними відзнаками, медалями та почесними грамотами всіх рівнів. У 2007 році рішенням районної ради йому було присвоєно звання Почесний громадянин Білгород-Дністровського району.

По завершенні трудової діяльності Габрильчук М.В. вів активне суспільно-громадське життя: був заступником голови районної ради ветеранів України та головою постійної комісії по роботі з ветеранами праці та дітьми війни.

Світла пам’ять Миколі Володимировичу….

Зупинилося серце почесного громадянина Білгород-Дністровського району

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x