Завтра в Ізмаїлі відкриються двері музею

0 коментарів 22086 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Які метаморфози відбулись з одним з найзнаменитіших музеїв Одеської області – музеєм Суворова – “БІ” нещодавно вже розповідала. Зокрема про те, що змінилась не лише назва закладу, а й сама концепція та політика. Для тих, хто й досі не встиг побувати в оновлених залах та дізнатись більше про минуле та сьогодення міста, музейні працівники оголосили в Ізмаїльському військово-історичному музейному комплексі День відкритих дверей, повідомляє “Бессарабія INFORM”.


Отже, завтра, 18 травня, у Міжнародний день музеїв,  безкоштовно можна буде відвідати одразу декілька закладів у місті. В першу чергу, варто побувати у Діорамі «Оборона турецького Ізмаїла у 1790 р.» та відвідати виставку “Пам’ятаємо заради майбутнього” (вул. Фортечна, 1-а).

Також буде відкритий виставковий зал “Українська артзброя” (пр. Незалежності, 26, біля РАГСу). Особливо цікавим для малечі буде Парк мініатюр Ізмаїла (пр. Незалежності, 51, кут вул. Семінарської).

Як зазначили працівники музейного комплексу, Екскурсійне обслуговування у музеях закладу проводитиметься на загальних підставах. Також звертінь увагу: Діорама працює без обідньої перерви, з 10:00 до 18:00; виставковий зал з 10.00 до 16.00; парк мініатюр з 9.00 до 16.00.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x