У селі Білгород-Дністровського району мешканці обурені наміром збільшити тариф на воду, яку просто неможливо пити

0 коментарів 16335 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


У селі Олексіївка Маразліївської громади Білгород-Дністровського району керівництво комунального підприємства «Олексіївське» наполягає на підвищенні тарифів на воду до 36,4 гривні за один кубометр.  Наразі олексіївці сплачують за один куб води 21 гривню. Між тим місцеві депутати та мешканці категорично не підтримують намір КП збільшити вартість послуги, бо ж  вода має неприємний запах, жовтуватий колір та чималі осади іржі, що впливають на якість роботи побутової техніки. Про це кореспондентці “Бессарабії INFORM” розповіла сільська активістка Клавдія Сидорко.


Жінка обурена таким значним підвищенням тарифів на воду, бо ж переважна частина мешканців села є пенсіонери. Коли два року тому переглядалася вартість води та вона стала дорожчою на п’ять гривень, керівництво комунального підприємства обіцяло привести до ладу водонапірну башту по вулиці Молодіжній і встановити там огорожу. Але обіцянка залишилася тільки на словах. Сьогодні ця башта у жахливому стані, а КП навіть не звертає на це уваги.

За словами Клавдії Харлампіївни, обурення людей підтримають депутати. Один із народних обранців нещодавно на виконком Маразліївської сільської ради навіть приніс стакан олексїївської «чистої» води та запропонував адміністрації комунального підприємства її випити. Бо ж мешканці села бояться її пити з крану, тому очищують її хто чим може.

Більш того, як запевняє активістка, комунальне підприємство працює з порушенням, бо ж у нього відсутні договори на надання послуг. Тому здорощення тарифу на воду поки не погоджене ні керівництвом громади, ні депутатським корпусом. Однією з основних умов, що висунули керівництву КП, – нарешті відремонтувати занедбану водонапірну башту в селі Олексіївка.

У селі Білгород-Дністровського району мешканці обурені наміром збільшити тариф на воду, яку просто неможливо пити У селі Білгород-Дністровського району мешканці обурені наміром збільшити тариф на воду, яку просто неможливо пити

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x