Одесита нещадно побили по дорозі до магазину: поліція встановлює всі обставини

0 коментарів 9639 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Під час вуличного конфлікту в Одесі молодик нещадно побив незнайомця. Поліцейські оперативно розшукали та затримали зловмисника. Йому повідомили про підозру в умисному тяжкому тілесному ушкодженні. Тепер правопорушнику загрожує до восьми років позбавлення волі. Про це, із посиланням на ГУНП в Одеській області, повідомляє «Бессарабія INFORM».


Вночі, 29 квітня, 52-річного містянина у непритомному стані виявила його співмешканка. Жінка терміново викликала «швидку». Потерпілого госпіталізували з відкритою черепно-мозковою травмою, забоєм головного мозку, множинними травмами кісток лицьового черепа, переломом основи черепа, закритою травмою грудної клітки та забоєм легень.

Як встановили правоохоронці, потерпілий тієї ночі вийшов з дому до магазину і на вулиці посварився з перехожим. У ході словесної перепалки останній побив незнайомця і втік.

Наразі невідомо, що саме послугувало причиною конфлікту між чоловіками. Це встановить слідство. Очевидці події повідомили, що обидва чоловіки перебували у нетверезому стані.

Оперативники встановили особу зловмисника протягом доби. Його затримали за місцем мешкання. Ним виявився 32-річний одесит, який проживає на сусідній вулиці.

Слідчі затримали його в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та до обрання судом запобіжного заходу помістили до ізолятора тимчасового тримання.

«Ми під процесуальним керівництвом Суворовської окружної прокуратури міста Одеси повідомили фігуранту про підозру в умисному тяжкому тілесному ушкодженні, тобто умисному тілесному ушкодженні, небезпечному для життя в момент заподіяння. Відповідно до ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України, цей злочин карається позбавленням волі на строк від пʼяти до восьми років. Наразі вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу. Слідство триває», – зазначив начальник відділу поліції Nº 3 Одеського районного управління поліції Nº 1 Ігор Страшной.

Одесита нещадно побили по дорозі до магазину: поліція встановлює всі обставини

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x