На порталі “Дія” запустять електронне бронювання

0 коментарів 12663 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Функціонал електронного бронювання запустять на порталі “Дія”, повідомила заступниця міністра оборони з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Катерина Черногоренко на щорічній конференції Forbes “Гроші для Перемоги”, пише Інтерфакс-Україна.


“Міністерство оборони вважає, що електронне бронювання необхідно запустити якнайшвидше. Так вийшло, що цим треком займаються Мінекономіки та Мінцифра… На порталі “Дія” буде запущено функціонал електронного бронювання”, – розповіла Черногоренко.

Заступниця міністра також зазначила, що, на думку Міноборони, “усі компанії, які бронюватимуть своїх людей через електронний ресурс, мають користуватися позитивною дискримінацією”.

“Це має бути автоматична поступка: швидко, без додаткових візитів до ТЦК”, – сказала Черногоренко.

Вона також повідомила, що Міноборони “зробило все, що мало б зробити з точки зору готовності єдиного електронного реєстру призовників, військовозобов’язаних і резервістів”.

“Як тільки постанова буде проголосована, я думаю, що десь через три-чотири тижні… для колег, щоб “докрутити” функціонал, і ми запустимося”, – сказала Черногоренко.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x