Мешканець Татарбунарів влаштував у своїй оселі справжній наркопритон

0 коментарів 10611 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


29-річного жителя міста, який надавав своїм знайомим можливість вживати наркотичні речовини прямо у квартирі, викрили на правопорушенні оперативники та слідчі відділення поліції № 2 Білгород-Дністровського районного відділу поліції, повідомляє “Бессарабія INFORM”.


В ході відпрацювання оперативної інформації поліцейські також встановили, що чоловік разом зі своїми приятелями вживав особливо небезпечний наркотичний канабіс, який гості приносили з собою.

Під час санкціонованого обшуку з квартири фігуранта слідчі вилучили пристрій для вживання наркотичних засобів, виготовлений кустарним способом з фрагментів полімерної пляшки, із нашаруваннями екстракту канабісу, що було підтверджено експертним висновком.

Зібравши достатню кількість доказів, ми під процесуальним керівництвом Білгород-Дністровської окружної прокуратури повідомили фігуранту про підозру в організації та утриманні місця для незаконного вживання наркотичних засобів, що передбачено ч. 1 ст. 317 Кримінального кодексу України. За скоєне правопорушнику загрожує від трьох до п’яти років позбавлення волі. Слідство триває. Ми встановлюватимемо всі обставини злочину та осіб, причетних до оборудок з наркотиком“, – прокоментував т.в.о. начальника відділення поліції № 2 Білгород-Дністровського районного відділу поліції Едуард Коломієць.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x