З енергопостачальної компанії стягнули понад 100 тисяч гривень на користь Вилківської громади

0 коментарів 14256 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


З енергопостачальної компанії в судовому порядку стягнули 103 тисячі гривень надмірно сплачених коштів на користь Вилківської міської ради. Про це “Бессарабії INFORM” повідомили у Ізмаїльській окружній прокуратурі.


Рішенням Господарського суду Одеської області, яке залишено у силі Постановою Південно-західного апеляційного господарського суду, частково задоволено позовну заяву у сфері охорони дитинства Ізмаїльської окружної прокуратури в інтересах Південного офісу Держаудитслужби, Вилківської міської ради та Відділу освіти, молоді та спорту Вилківської міської ради до суб’єкта господарювання про визнання недійсними додаткових угод до договору про постачання електричної енергії та стягнення на користь громади понад 103 тисячі гривень.

Прокуратура довела, що під час виконання договору про постачання електроенергії за ініціативи енергетичної компанії всупереч вимогам Закону України «Про публічні закупівлі» укладено 4 додаткові угоди, внаслідок чого ціна за поставку товару збільшилася більше ніж на 55%. Це призвело до надмірної сплати коштів відділом освіти протягом 2021 року.

Наразі стягнуті за судовим рішенням з енергопостачальної компанії кошти вже в повному обсязі надійшли до місцевого бюджету Вилківської міської територіальної громади.

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x