Водій із Татарбунарів, який п’яним сів за кермо та травмував знайому під час ДТП, опинився на лаві підсудних

0 коментарів 17199 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Поліцейські відправили на лаву підсудних жителя міста Татарбунари Білгород-Дністровського району, який нетверезим сів за кермо, допустив ДТП і травмування знайомої. Потерпіла отримала тілесні ушкодження середнього ступеня тяжкості. За скоєне правопорушнику загрожує ув’язнення з позбавленням права керувати транспортними засобами. Про це повідомили в Головному управлінні Національної поліції Одеської області, передає “Бессарабія INFORM”.


Подія сталася на початку серпня минулого року вдень у місті Татарбунари. Під час досудового розслідування поліцейські встановили, що 31-річний місцевий чоловік, керуючи автомобілем «ВАЗ», перевищив дозволену у населеному пункті швидкість руху, не впорався з керуванням і в’їхав у придорожнє дерево.

Водій із Татарбунарів, який п’яним сів за кермо та травмував знайому під час ДТП, опинився на лаві підсудних

Унаслідок автопригоди постраждала 37-річна знайома водія, яка перебувала на задньому пасажирському сидінні легковика. Вона отримала тілесні ушкодження у вигляді переломів лопатки, ребер, хребта, руки, численних травм і забоїв голови. За результатами проведеної судово-медичної експертизи, отримані жінкою травми відносяться до категорії середньої тяжкості.

Перевірка керманича на стан сп’яніння показала, що вміст етилового спирту в його організмі перевищував допустиму норму в десять разів.

«Після проведення низки експертиз та зібрання достатніх доказів ми під процесуальним керівництвом Білгород-Дністровської окружної прокуратури висунули фігуранту обвинувачення у порушенні правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження. Цей злочин кваліфікується за частиною 1 статті 286-1 Кримінального кодексу України. Обвинувальний акт ми вже скерували до суду. Правопорушнику загрожує позбавлення волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від трьох до п’яти років», – прокоментував т.в.о. начальника відділення поліції № 2 Білгород-Дністровського районного відділу поліції Едуард Коломієць.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x