Студенти з Ізмаїлу опинились у місцевому слідчому ізоляторі

0 коментарів 334125 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Нещодавно в межах проведення навчальної практики здобувачам вищої освіти 1 курсу спеціальностей 081 Право та 231 Соціальна робота Ізмаїльського державного гуманітарного університету було проведено екскурсію до державної установи “Ізмаїльський слідчий ізолятор”. Студенти отримали можливість наочно ознайомитися з порядком тримання під вартою у місцях попереднього ув’язнення, що застосовують до підозрюваних, обвинувачених, підсудних та засуджених осіб, з умовами відбування покарання, розпорядком дня, якістю харчування тощо. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на ІДГУ.


Всі правила поводження на території ізолятора, заходи безпеки та безпосередньо саму екскурсію провів старший лейтенант внутрішньої служби Чайка Владислав Юрійович, начальник відділу соціально-виховної та психологічної роботи державної установи. Вже після оглядин гостями було проаналізовано правове становище осіб, яких тримають у слідчому ізоляторі, а також підстави звільнення осіб, узятих під варту. Особливої уваги приділили злочинам неповнолітніх, розповіли про умови їх знаходження в ізоляторі та наочно продемонстрували ці умови.

Зазначимо, що велике враження дівчата отримали від умов утримання та підрозділів, які функціонують на території слідчого ізолятору: надані безпечні, комфортні умови для проживання, є відділ соціально-виховної та психологічної роботи, медичний пункт, бібліотека, спортивна кімната та надійний охоронний комплекс на території.

Практичний захід у формі екскурсії до державної установи «Ізмаїльський слідчий ізолятор» був цікавим і пізнавальним, оскільки сприяв зацікавленості у подальшому вивченні таких дисциплін як кримінальне, кримінальне процесуальне, кримінально-виконавче право України для засвоєння теоретичного матеріалу та набуттю практичних навичок у майбутній професійній діяльності та повсякденному житті“, – підкреслили в ІДГУ.

Студенти з Ізмаїлу опинились у місцевому слідчому ізоляторі

Студенти з Ізмаїлу опинились у місцевому слідчому ізоляторі

Студенти з Ізмаїлу опинились у місцевому слідчому ізоляторі

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x