Стало відомо, скільки громади Ізмаїльщини перерахували на потреби територіальної оборони

0 коментарів 12150 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Громади Ізмаїльського району за перший квартал 2024 року з місцевих бюджетів виділили на заходи та роботи з територіальної оборони більше 13 мільйонів гривень. Про це стало відомо на сьогоднішній нараді, яка відбулася в Ізмаїльській районній військовій адміністрації (РВА), передає “Бессарабія INFORM”.


Під час наради голова Ізмаїльської РВА Родіон Абашев обговорив із своїми першим заступником Сергієм Продановим, заступницями Іриною Холостенко і Мариною Деной, в.о. керівника апарату Світланою Тітковою питання допомоги Збройним Силам України з боку громад Ізмаїльщини.

Як зазначили в Ізмаїльській районній військовій адміністрації, ефективна модель територіальної оборони й національного спротиву включає повну взаємодію влади всіх рівнів і розуміння зони своєї відповідальності. Це надійний тил для професійної й добре оснащеної армії, що разом становлять основу нашої сильної держави.

Організація національного спротиву й територіальної оборони в нашій країні відбувається під егідою та безпосереднім керівництвом Збройних Сил України.

З перших днів повномасштабних бойових дій між Україною і рф значною складовою до зупинення і подолання агресивних дій ворога став внесок не тільки з боку централізованих бюджетних надходжень і допомоги держав-партнерів України, а й від місцевих громад.

Під час наради заступниця голови РВА Ірина Холостенко доповіла, що видатки місцевих бюджетів Ізмаїльського району на заходи та роботи з територіальної оборони тільки за перший квартал 2024 року склали вже 13 млн 73,8 тис. грн. Так,  Вилківська громада перерахувала 1 млн 30 тис. грн, Саф’янівська ТГ — 1 млн 539,4 тис. грн, Суворовська громада – 500 тис. грн, Ізмаїльська ТГ— 10 млн 4,4 тис. грн.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x