Психологи з мобільної бригади громади Ізмаїльщини врятували жінку з алкогольного провалля

0 коментарів 14418 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Фахівці Суворовської мобільної бригади соціально-психологічної допомоги, яка працює в однойменній громаді Ізмаїльського району, врятували мешканку села Приозерне від алкогольної залежності. Про це розповіли на сторінці у Фейсбуці Суворовської мобільної бригади, передає “Бессарабія INFORM”.


Так, до мобільної бригади звернулася староста села Приозерне Людмила Христєва з проханням про допомогу жінці, яка вела асоціальний спосіб життя (мала алкогольну та тютюнову залежності) та попросила соціально-психологічної підтримки. В свою чергу, на місці старостою продовжувався контроль та надавалась соціальна, психологічна та економічна підтримка.

Результатом задоволена і сама жінка. Вона більше не зловживає алкогольними напоями, активно займається роботою на присадибній ділянці. Мешканка Приозерного зовнішнє дуже змінилась. Психо-емоційний стан жінки стабільний, з тенденцією на покращення. Вона активна, щаслива, квітуча та радіє своїм зовнішнім та внутрішнім змінам, які помітили й оточуючі.

Психологи з мобільної бригади громади Ізмаїльщини врятували жінку з алкогольного провалля

Нагадаємо, що з чотирнадцятирічним мешканцем села Приозерне, якого нещодавно викрали четверо чоловіків у військовій формі зеленого кольору з автоматами, теж працював психолог із Суворовської мобільної бригади соціально-психологічної допомоги, тому що дитина була відстороненою.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x