Породілля з Болградського району народила дитину по дорозі до Ізмаїлу

0 коментарів 27675 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Сьогодні, 21 квітня, вночі медики Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Одеської області прийняли пологи у породіллі з села Оріхівка Кубейської громади Болградського району. Про це повідомила пресслужба Центру ЕМДіМК, передає “Бессарабія INFORM”.


На місце була направлена бригада №297 у складі фельдшерів Олександра Тошкіна і Діани Мінкової, а також водія Віталія Караянева.

Породілля з Болградського району народила дитину по дорозі до Ізмаїлу

Активна фаза пологів розпочалася вже під час госпіталізації, тож медики допомогли хлопчикові з’явитися на світ прямо в кареті швидкої допомоги. І тільки після стабілізації стану матері та дитини госпіталізація до Ізмаїльської міської центральної лікарні була продовжена.

Породілля з Болградського району народила дитину по дорозі до Ізмаїлу

«Ми часто розповідаємо про наших вправних співробітників, які приймають пологи вдома або в машинах екстреної медичної допомоги, і завжди наголошуємо, що це великий ризик для життя породіллі та дитинки.

Ми робимо це задля того, щоб убезпечити майбутніх батьків від небажаного ризику і переконати їх заздалегідь звертатися до лікувальних закладів, відповідально вести свою вагітність і слідувати рекомендаціям лікаря.

Будьте свідомі, готуючись стати батьками, і зробіть усе можливе, щоб малюк з’явився на світ у безпечних умовах із командою професіоналів поряд», – звернулися до мешканців Одещини медики Центру.

Головне фото ілюстративне

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x