Поліція та обласний ТЦК відреагували на ситуацію з викраденням підлітка людьми у військовій формі в Ізмаїльському районі

1 коментар 45279 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Нещодавня публікація “Бессарабії INFORM” про викрадення невідомими у воєнній формі 14-річного хлопця в селі Приозерне Ізмаїльського району набула широкого розголосу. Новину підхопили всеукраїнські ЗМІ та телеграм-канали. І вже менш ніж за добу ситуацію прокоментували в ГУНП та обласному ТЦК.


Як вже писала “БІ” раніше, 14-річний підліток з села Приозерне був викрадений прямо серед білого дня незнайомцями у військовій формі, які затягнули хлопця до буса, стягнули стяжкою йому руки та добряче побили. Про вік бідолашного запитали лише у сусідньому селі. Тоді пригрозили та відпустили додому. Постраждалому довелося пройти пішки більш ніж 5 кілометрів, аби дістатися дому. Після пережитого фізичного та психологічного насилля в нього сталися психічні розлади.

Після надання “БІ” розголосу цій події, правоохоронні органи розпочали розслідування правопорушення за ч. 1 ст. 146 КК України, відомості про яке вже внесено до ЄРДР.

Також по цій події “відзвітував” й обласний ТЦК та СП, – співробітників саме цієї державної структури підозрюють у вчиненні цього злочину.

Поліція та обласний ТЦК відреагували на ситуацію з викраденням підлітка людьми у військовій формі в Ізмаїльському районі

guest

1 Коментар
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Ольга
Ольга
27 дней назад

И как же отреагировали в ТЦК? Чем-то вроде “ы-ы“? 😀

1
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x