Ніч без сну: Одеська область без спочину перебуває під ракетним та дроновим обстрілом

0 коментарів 12069 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Сьогодні вночі, 10 квітня, ворог атакував південь України черговими хвилями ударних дронів. Під прицілом агресора знов енергетична інфраструктура. Вранці в хід були запущені балістичні ракети по Одеській області. Є збиття, але також не вдалось уникнути пошкоджень. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Сили оборони Півдня.


За свідченнями військових, в ході бойової роботи сил протиповітряної оборони вночі було знищено 14 дронів: 12 на Миколаївщині, 2 – на Одещині.

На жаль, на Миколаївщині ворог поцілив по об’єкту енергетики. Спалахнула пожежа, вогнеборці її локалізували. Робота триває. Наслідки уточнюються. Люди не ушкоджені. Зокрема, уламки збитих дронів спричинили пожежу на рекреаційному об’єкті в прибережній смузі Очаківської громади.
Вогонь ліквідовано, постраждалих немає.

Вже на світанку російські терористичні війська атакували Одещину ракетами, застосували і балістику. В день звільнення Одеси від фашистських загарбників “сакральні нелюди” вдарили по об’єктах критичної і транспортно-логістичної інфраструктури. Вже відомо про 2 постраждалих працівників транспортного підприємства.

Пошкоджено енергетичний об’єкт, приватний будинок, кілька автівок. Люди дивом не постраждали. Інформація уточнюється.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x